aynen adamların bir tarafı yanıyor duman altı olmuşuz hala hikayeden bahsediyor bizeAteṣ olmayan yerden duman çıkmaz![]()
aynen adamların bir tarafı yanıyor duman altı olmuşuz hala hikayeden bahsediyor bizeAteṣ olmayan yerden duman çıkmaz![]()
Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsınateş olmayan yerden hikaye fışkırmazmıydı tam neydi o söz![]()
cürüm ne kadardır lafı açılmışken şey kadar bişey sanırımAteş olsan cürmün kadar yer yakarsın![]()
Şöyle bir açıklama buldum. Aslında cirimmiş ama cürüm diye kullanıldığı için öyle alıştık iştecürüm ne kadardır lafı açılmışken şey kadar bişey sanırımküçük bişey yani ? hep böyle laflarda küçümsenerek söyleniyorda
her cürmün kendine göre bir kişiliği vadır onu niye böyle iteliyorsunuzki ?
![]()
yani sen yanlış kelime kullandın öyle mi ? bir cirim kadar yer yakacaktın cürüm işledinŞöyle bir açıklama buldum. Aslında cirimmiş ama cürüm diye kullanıldığı için öyle alıştık işteSen kimsin ki ancak hacmin kadar yer yakarsın deniyor yani
Karıştırılan iki kelime: cürüm ve cirim. Cürüm suç, kabahat anlamında. Cirim ise hacim, büyüklük. Onun için karşı tarafı küçümsemek için söylenen "ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın" ifadesinin doğrusu "ateş olsan cirmin kadar yer yakarsın"dır.
Cürüm işledim evet. Bu sözü dilimize böyle yerleştirenler utansınyani sen yanlış kelime kullandın öyle mi ? bir cirim kadar yer yakacaktın cürüm işledin![]()
@DarkLegenD da biz hariç her çiçeğe konuyor. O da sizden değil.12. Adamı severiz ama hiçbir zaman tam olarak bizden birisi olmadı kendisi. O yüzden bu sözleri yalanBir kere Fenerbahçeli bir insanın bizim grubumuzda yer alma imkanı yoktur
@Maskeli Fedai @MEnes
------
Ekli dosyayı görüntüle 128783
@DarkLegenD da bizden değil zaten kim dedi bizden diye
Peki @tols ?@DarkLegenD da bizden değil zaten kim dedi bizden diyeBizim çekirdek kadromuz bellidir, onun haricinde de sevdiğimiz insanlar vardır sen de onlardan birisin işte
![]()
O da değilPeki @tols ?![]()
Kriterleri yazar mısın? Allah aşkına merak ediyorum.O da değilGalatasaraylı olma koşulunu karşılıyor ama yine de yeterli değil bu ekibe girebilmek için
![]()
Bizim ekibimize her önüne gelen alınamaz..12. Adamı severiz ama hiçbir zaman tam olarak bizden birisi olmadı kendisi. O yüzden bu sözleri yalanBir kere Fenerbahçeli bir insanın bizim grubumuzda yer alma imkanı yoktur
@Maskeli Fedai @MEnes
------
Kardeşim kapalı bir grup burası o yüzden yok kriter falan alımlar kapalı yani uğraşma boşunaKriterleri yazar mısın? Allah aşkına merak ediyorum.![]()
Fenerli diye almamissiniz o kadar ayrım yapmışsınız daha fenerli olarak fanatik olarak gruba girmeye mi çalışmış vay arkadaş @12.Adam çok şaşırttın çok12. Adamı severiz ama hiçbir zaman tam olarak bizden birisi olmadı kendisi. O yüzden bu sözleri yalanBir kere Fenerbahçeli bir insanın bizim grubumuzda yer alma imkanı yoktur
@Maskeli Fedai @MEnes
------
Eyvallah kral aydinlandik. @tekin sende böyle teknik ol konularda donanım iyidirŞöyle bir açıklama buldum. Aslında cirimmiş ama cürüm diye kullanıldığı için öyle alıştık işteSen kimsin ki ancak hacmin kadar yer yakarsın deniyor yani
Karıştırılan iki kelime: cürüm ve cirim. Cürüm suç, kabahat anlamında. Cirim ise hacim, büyüklük. Onun için karşı tarafı küçümsemek için söylenen "ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın" ifadesinin doğrusu "ateş olsan cirmin kadar yer yakarsın"dır.
Goygoyu güzeldi, tek Fb li olarak daldım aralarına sonra da ayrıldım.
napıyosunuz gurup olarak kapalı mekandaKardeşim kapalı bir grup burası o yüzden yok kriter falan alımlar kapalı yani uğraşma boşuna![]()
artık cürüm kadar yer yakacağıma cirim kadar yer yakacağım ne değiştiki benim açımdan sonuçta yaktığım alan yine büyümedi
Goygoyu güzeldi, tek Fb li olarak daldım aralarına sonra da ayrıldım.![]()
o video görüntüsü senaryomda 480.bölümdeydi @tekinnapıyosunuz gurup olarak kapalı mekandaşimdi çok pis şüphelenmeye başladık işte
------
artık cürüm kadar yer yakacağıma cirim kadar yer yakacağım ne değiştiki benim açımdan sonuçta yaktığım alan yine büyümedi![]()
Kapalı mekanda değiliz, sadece gruba alımlar kapalınapıyosunuz gurup olarak kapalı mekandaşimdi çok pis şüphelenmeye başladık işte
------
artık cürüm kadar yer yakacağıma cirim kadar yer yakacağım ne değiştiki benim açımdan sonuçta yaktığım alan yine büyümedi![]()
anladım bu seferKapalı mekanda değiliz, sadece gruba alımlar kapalıLafı doğru yerimizden anlayalım
![]()