Maskeli Fedai
Favori Üye
Yoldaşım boşver kimse bize hesap soramazKapalı mekanda değiliz, sadece gruba alımlar kapalıLafı doğru yerimizden anlayalım
![]()
Yoldaşım boşver kimse bize hesap soramazKapalı mekanda değiliz, sadece gruba alımlar kapalıLafı doğru yerimizden anlayalım
![]()
Hala mekan diyor grup diyoranladım bu seferyani guruba karşı değilim mekanın kapalı veya açık olması konusunda hassasiyetimi belirtiyorum diyorsun
yani açık mekan desem sorun halloluyor
neyse ya şimdi seninlede papaz olmayalım kafanıza göre takılın zaten foruma girdim gireli kime takıldıysam kavğa çıktı sonunda![]()
Biz bize yeteriz canım yoldaşlarımYoldaşım boşver kimse bize hesap soramaz@MEnes
mekan derken hani kıraathane falan gibi demiştimHala mekan diyor grup diyor
Sen demek ki fazla hızlı girmişsin foruma. Biraz yavaş git de başın belaya girmesin sonra![]()
Azdan az çoktan çok gider... @MEnesAynen öyle kimseyi kaale almaya değmez.. @MEnes
Yok biz seni anlıyoruz sen hiç merak etmemekan derken hani kıraathane falan gibi demiştimgurup derkende aynı masada okeye dönen arkadaş gurubundan bahsediyordum, siz ne anladınız ki? içiniz fesat benlik bir durum yok, ben her zaman muhabbeti ölçüp biçip tartıp öyle yaparım bende hata olmaz
istersen @Dosi ye sor bugüne kadar tek bir hatam olmamıştır orda kartal gibi tüneğinde bizi gözetliyor hata yapacak cesaret varmı bende![]()
kendini tanıtmak için (orantısız) yetkisini kullandıAzdan az çoktan çok gider... @MEnes
------
Yok biz seni anlıyoruz sen hiç merak etme
Tamam işte ne güzel, Dosi'yi forumda bulunduğun bu kısa sürede tanımışsın hemen. Ona göre dikkat et kendine işte![]()
Yoldaşım boşver kimse bize hesap soramaz@MEnes
Hala mekan diyor grup diyor
Sen demek ki fazla hızlı girmişsin foruma. Biraz yavaş git de başın belaya girmesin sonra
------
Biz bize yeteriz canım yoldaşlarım@MEnes
Yoldaşlarım her gün forumda bu üçlü cok güçlü..@MEnes
Yok konuya girince çekinme cekinecek birşey yazmadiysan veya yapmadiysan ama sen çok çekiniyorsun sende var herhalde birseylerkonuya yine bir süper mod düştü ben yavaş yavaş sıvışayım sayfadanoldum olası süper modları sevemedim bir türlü
![]()
Burda istediğini konuşmak serbestkonuya yine bir süper mod düştü ben yavaş yavaş sıvışayım sayfadanoldum olası süper modları sevemedim bir türlü
![]()
Ben bilmem aman beni çekmeBurda istediğini konuşmak serbest
Tek şey yasak S ile başlayan harf
@RüzgarGülü bilir
Benim kanal 2013 te neden zor duruma düştü
benim eski kanalım 2013 te taksim tv @RüzgarGülüBen bilmem aman beni çekmes deyince sevmek derim geçerim
![]()
Unuttuk gittik malesef o günleri çok zaman geçti çok kişi öldü bunun üstündenbenim eski kanalım 2013 te taksim tv @RüzgarGülü
Anladın demi bu yüzden boykot yemişti 2013 te kanalım taksim tv @RüzgarGülüUnuttuk gittik malesef o günleri çok zaman geçti çok kişi öldü bunun üstünden![]()
Anladım gibi emin değilim : DAnladın demi bu yüzden boykot yemişti 2013 te kanalım taksim tv @RüzgarGülü
Bu kim ben tanımıyorum... Siz tanıyor musunuz... @MasacRE @Maskeli Fedai
Fazlasıyla güçlüyüz canım yoldaşım... 😳Yoldaşlarım her gün forumda bu üçlü cok güçlü..@MEnes
süper modlarla ilgili ilk izlenim soğuk geldi, sanki her an mesajımı sileceklermiş gibi çok rahatsız ediciYok konuya girince çekinme cekinecek birşey yazmadiysan veya yapmadiysan ama sen çok çekiniyorsun sende var herhalde birseyler
Süper mod onlar süper yetenekleri yok yani![]()
@tekin irlanda polisiyesi seyretmek çok zorsüper modlarla ilgili ilk izlenim soğuk geldi, sanki her an mesajımı sileceklermiş gibi çok rahatsız edici
içlerinden en iyisi @Dosi imiş onu anladım sonunda bundan sonra tüm mesajlarımı katletsede bana 10 yıl ban versede kıza tek laf söylemem
dosi bu kadar iltifat ettik bunu bir yere yaz gün gelir diğer arkadaşlar bana her zamanki gibi haksız bir şekilde dalarlarsa onları banlayıp beni korursun değilmi