Maskeli denen haini baştan yaratıp piyasaya süren benimKendisinin geçmişi çookkk karanlıktır@MasacRE
Hainli Fedai'nin nasıl bir iğrençlikte olduğunu biz de biliyoruz evet... Neler neler yaptık kendisine ama yok asla gereken aksiyonları almadı leş herif... @MasacRE @Sherlockİntikam hırsıyla döndüm foruma yoldaşım..@MasacRE
Ay böyle objektif insanlara bayılıyorum sağol hayatım.Haklısın o konuda bizde istikrar yokSen yıllardır istikrarlı bir şekilde damganı vurmaya devam ediyorsun
Karşısındaki haklı olunca en iyi taktik çamur atmak tabi, tam karakterine yakışır bir hareket. Şaşırtmıyorsun.
Onunla tartışmaya girmeyecek kadar kendimi seviyorum.Ooo Maskeli melunu @serhatt ile tartışmayı özlemiş diye yorumladım
İrlanda’daki polisiye dizilerini görsen şaşarsın @serhatt @12.AdamAy böyle objektif insanlara bayılıyorum sağol hayatım.
------
Karşısındaki haklı olunca en iyi taktik çamur atmak tabi, tam karakterine yakışır bir hareket. Şaşırtmıyorsun.
------
Onunla tartışmaya girmeyecek kadar kendimi seviyorum.
İrlanda kovid aşısı konusunu abartmaz demi 7 doz istiyor ve yeni liderleri Türkler için 0 layabilirHaklısın o konuda bizde istikrar yokSen yıllardır istikrarlı bir şekilde damganı vurmaya devam ediyorsun
Forumda arşivden çıkmış olabilir bilmiyorumO nereden çıktı?
O her şey olabilir beklerim.Forumda arşivden çıkmış olabilir bilmiyorum
16.Bölümde yaptığım zorunlu ara başıma dert olduO her şey olabilir beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?