Eee tüm bilgileri yanlış vermişsin o zaman12.Adam’ın forumda olmayan kadim dostundan![]()
12.Adam’a cebeci demiş, ben de öyle biliyorumYakamozun mesajını çok anlamamışta olabilirim sjsjjsjs
------
Eee tüm bilgileri yanlış vermişsin o zaman@12.Adam
İns’ta bakar mısın?Yalan borcum yok ya sana niye uydurayımNeyse bu mevzu kapansın senin devreler yanmasın hassas konu
![]()
Allame - Kısır Döngü
Insta mı o de neİns’ta bakar mısın?
Allame - Kısır Döngü
Sorry Mossi![]()
Senin sohbetin var mıydı kendisi ile, hiç bilmiyordum12.Adam’a cebeci demiş, ben de öyle biliyorumBize yalan söyledi sana gerçek adresi verdi demek ki
![]()
Acaba neden neden
Konu içinde mevzusu geçmişti hemşehrilik durumundanSenin sohbetin var mıydı kendisi ile, hiç bilmiyordum
Neyse dedikodu yapmayalım
@12.Adam ’ın iletişimin yok olmasına şaşırdım. Instagram bir ara kapandıya o zaman koptu galiba bağları
------
Acaba neden neden![]()
Dm sohbeti yorucu oluyor, forum sohbetleri daha güzelSenin sohbetin var mıydı kendisi ile, hiç bilmiyordum
@12.Adam ’ın iletişimin yok olmasına şaşırdım. Instagram bir ara kapandıya o zaman koptu galiba bağları
------
Acaba neden neden![]()
12.Adam’ın forumda olmayan kadim dostundan![]()
Yakamozun mesajını çok anlamamışta olabilirim sjsjjsjs
------
Eee tüm bilgileri yanlış vermişsin o zaman@12.Adam
Vay be kavruğum bizi ketenpere’ye getirdi demek ki.12.Adam’a cebeci demiş, ben de öyle biliyorumBize yalan söyledi sana gerçek adresi verdi demek ki
![]()
Üç kağıtçı
Bir problemde yoktu tek bir incitici laf etmedim.Senin sohbetin var mıydı kendisi ile, hiç bilmiyordum
------
Acaba neden neden![]()
Şimdi baktımda Cebeci de sayılırmış gibi gibi.Konu içinde mevzusu geçmişti hemşehrilik durumundan![]()
Bize Cebeci demiştir sonra taşınmıştır belki @Dosi biliyor olabilir gerçek adresiVay be kavruğum bizi ketenpere’ye getirdi demek ki.
Üç kağıtçı
Bir problemde yoktu tek bir incitici laf etmedim.![]()
Seninle akşama bir dm trafiği yaparız.Vay be kavruğum bizi ketenpere’ye getirdi demek ki.
Üç kağıtçı
Bir problemde yoktu tek bir incitici laf etmedim.![]()
Mosi niçin şaşardın yine haddimi mi aştım?Şimdi baktımda Cebeci de sayılırmış gibi gibi.
Ankara mahallelerine çok hakim değilim. Google amcadan bakındım. Ayrıca kendisi yalan söyleyen biri değil yani. Altını çizelim![]()
Yok iletişim kesilmesine şaşırdımMosi niçin şaşardın yine haddimi mi aştım?😭
Ben yazıyorum o yanıtlamıyor ah bir whatsaap ı olsa hayat bayram olacak.Yok iletişim kesilmesine şaşırdım
Ben yazıyorum o yanıtlamıyor ah bir whatsaap ı olsa hayat bayram olacak.
Son mesajını 14 Kasım gece yarısında yazdı.
Ozan o ara depresyona girmişti muhtemelen. Hatırlıyorum gibi hatırlamıyorum gibi uzun zaman olduŞaşırdın mı @RüzgarGülüBir dönem @bazinga işlerden elini eteğini çekti ve @mrt-06 ve ben adminlik yaptık
![]()