Eee tüm bilgileri yanlış vermişsin o zaman @12.Adam12.Adam’ın forumda olmayan kadim dostundan
12.Adam’a cebeci demiş, ben de öyle biliyorum Bize yalan söyledi sana gerçek adresi verdi demek kiYakamozun mesajını çok anlamamışta olabilirim sjsjjsjs
------
Eee tüm bilgileri yanlış vermişsin o zaman @12.Adam
İns’ta bakar mısın?Yalan borcum yok ya sana niye uydurayım Neyse bu mevzu kapansın senin devreler yanmasın hassas konu
Allame - Kısır Döngü
Insta mı o de ne Dm sohbeti sevmiyorum ben artık @Dosiİns’ta bakar mısın?
Allame - Kısır Döngü
Sorry Mossi
Senin sohbetin var mıydı kendisi ile, hiç bilmiyordum12.Adam’a cebeci demiş, ben de öyle biliyorum Bize yalan söyledi sana gerçek adresi verdi demek ki
Acaba neden nedenInsta mı o de ne Dm sohbeti sevmiyorum ben artık @Dosi
Konu içinde mevzusu geçmişti hemşehrilik durumundanSenin sohbetin var mıydı kendisi ile, hiç bilmiyordum
Neyse dedikodu yapmayalım
@12.Adam ’ın iletişimin yok olmasına şaşırdım. Instagram bir ara kapandıya o zaman koptu galiba bağları
------
Acaba neden neden
Dm sohbeti yorucu oluyor, forum sohbetleri daha güzel @12.AdamSenin sohbetin var mıydı kendisi ile, hiç bilmiyordum
@12.Adam ’ın iletişimin yok olmasına şaşırdım. Instagram bir ara kapandıya o zaman koptu galiba bağları
------
Acaba neden neden
12.Adam’ın forumda olmayan kadim dostundan
Yakamozun mesajını çok anlamamışta olabilirim sjsjjsjs
------
Eee tüm bilgileri yanlış vermişsin o zaman @12.Adam
Vay be kavruğum bizi ketenpere’ye getirdi demek ki.12.Adam’a cebeci demiş, ben de öyle biliyorum Bize yalan söyledi sana gerçek adresi verdi demek ki
Üç kağıtçıInsta mı o de ne Dm sohbeti sevmiyorum ben artık @Dosi
Bir problemde yoktu tek bir incitici laf etmedim.Senin sohbetin var mıydı kendisi ile, hiç bilmiyordum
------
Acaba neden neden
Şimdi baktımda Cebeci de sayılırmış gibi gibi.Konu içinde mevzusu geçmişti hemşehrilik durumundan
Bize Cebeci demiştir sonra taşınmıştır belki @Dosi biliyor olabilir gerçek adresiVay be kavruğum bizi ketenpere’ye getirdi demek ki.
Üç kağıtçı
Bir problemde yoktu tek bir incitici laf etmedim.
Seninle akşama bir dm trafiği yaparız.Vay be kavruğum bizi ketenpere’ye getirdi demek ki.
Üç kağıtçı
Bir problemde yoktu tek bir incitici laf etmedim.
Mosi niçin şaşardın yine haddimi mi aştım? 😭Şimdi baktımda Cebeci de sayılırmış gibi gibi.
Ankara mahallelerine çok hakim değilim. Google amcadan bakındım. Ayrıca kendisi yalan söyleyen biri değil yani. Altını çizelim
Yok iletişim kesilmesine şaşırdımMosi niçin şaşardın yine haddimi mi aştım? 😭
Ben yazıyorum o yanıtlamıyor ah bir whatsaap ı olsa hayat bayram olacak.Yok iletişim kesilmesine şaşırdım
Ben yazıyorum o yanıtlamıyor ah bir whatsaap ı olsa hayat bayram olacak.
Son mesajını 14 Kasım gece yarısında yazdı.
Ozan o ara depresyona girmişti muhtemelen. Hatırlıyorum gibi hatırlamıyorum gibi uzun zaman olduŞaşırdın mı @RüzgarGülü Bir dönem @bazinga işlerden elini eteğini çekti ve @mrt-06 ve ben adminlik yaptık