Soğuk buzdolabı misalî dolanacağım zaten. Mesafe ve profesyonellik ile kavga gürültü ve oyunlardan uzak olurum![]()
@Bully @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü Bendeniz dördümüz papazı bulduk.
Soğuk buzdolabı misalî dolanacağım zaten. Mesafe ve profesyonellik ile kavga gürültü ve oyunlardan uzak olurum![]()
Arka sokakların yapım şirketine sinirlendiler seyircilerBu yazdıklarını takip ettim az çok da @12.Adam ile neden gerildiler oraları kaçırdım![]()
Tamam reyiz anladık sohbeti bitirdinArka sokakların yapım şirketine sinirlendiler seyirciler
Aslı Şimşek Tolga Kandemir Sedat Polat şeyda Cevahiroğlu Arka sokaklara katıldı diye @12.Adam @Bully
------
@RüzgarGülü
------
@Bully kısmetse olur sokaklar dediler fanları Arka Sokakların
Böyle basit bir soru sorman Bully markasına hakarettirKim olduğunu nerden biliyorsun ? @Yakamoz-Asi mi deşifre etti?![]()
Yıllardır inzivadaydın yeni yeni açılıyorsun.Tadını çıkar eğlenmene bak.Sana neden kötü söz söyleyeyim ki ? Forumda en haşır neşir olduğum kişilerin başını çekiyordu koyu beyefendi.Böyle basit bir soru sorman Bully markasına hakarettirBen çoğu şeyi bilirim
![]()
Yanlış anladın bana kötü söz söyledin demedim ki geyik yaptım yani aramızda öyle bir şey olmaz bizimYıllardır inzivadaydın yeni yeni açılıyorsun.Tadını çıkar eğlenmene bak.Sana neden kötü söz söyleyeyim ki ? Forumda en haşır neşir olduğum kişilerin başını çekiyordu koyu beyefendi.![]()
Bu ne shsjjsjjsjs yoksa sen gerçekten onu çekiştirdin miYıllardır inzivadaydın yeni yeni açılıyorsun.Tadını çıkar eğlenmene bak.Sana neden kötü söz söyleyeyim ki ? Forumda en haşır neşir olduğum kişilerin başını çekiyordu koyu beyefendi.![]()
alakasız bir şeyler yazarak cevaplar, yukardaki mesajı gibiÇok zor bir soru sordun yani Dosi hanım @12.Adam kesin cevaplayamaz![]()
alakasız bir şeyler yazarak cevaplar, yukardaki mesajı gibi![]()
Fanlar Arka sokakları protesto etmek istiyorÇok zor bir soru sordun yani Dosi hanım @12.Adam kesin cevaplayamaz![]()
Fanlar Arka sokakları protesto etmek istiyor
İsminede kısmetse olur Arka sokaklar dediler @Yakamoz-Asi
Bazı Yüklerini hafiflettim aslında bu araFazla yüklenmeyin adamıma bu aralar çok duygusal @12.Adam![]()
Bazı Yüklerini hafiflettim aslında bu ara
Neyse benim mola biter. Çooook uzun bir gün beni bekliyor. Akşama evde olacağım anca.
Neyseki hava geç kararıyor![]()
Kısmetse olurdan transfer yapmışlarE bitsin artık kurtulalım yahu![]()
Kısmetse olurdan transfer yapmışlar
Ona sinirlendi
İrlanda insan eti çetesi izlemek istemiyorum Halkın polisi için @Yakamoz-Asi