Kardeşiz bu yüzden de tehlikeli sularda yüzmeni istememHadi kardeştik.
Kardeşiz bu yüzden de tehlikeli sularda yüzmeni istememHadi kardeştik.
Senin için kurşun atar, kurşun yerim be.Kardeşiz bu yüzden de tehlikeli sularda yüzmeni istemem
ne dediğimiz o kadar önemli değil nasıl olsa etiket ulaşsın diye hepsini yazmak zorunda kalıyoruz orayı kısamadıktan sonra benim ne dediğimin ne önemi varDosinin bu konuyla alakası bunun gibi
Gül de boşver 🌹
bu adam yalan diyor @Bully buna güvenme dün benim içinde kurşun yiyeceğini söylemişti sonra nerdeyse banlatacaktı biziSenin için kurşun atar, kurşun yerim be.
Reklamdan haberim yok burası canlı yayın değil ya Algida desek reklam yapmadigimiz için sıkıntı olmaz dondurma sonuçtane dediğimiz o kadar önemli değil nasıl olsa etiket ulaşsın diye hepsini yazmak zorunda kalıyoruz orayı kısamadıktan sonra benim ne dediğimin ne önemi var
ne alakası var deişsin forumda firma marka isimlerinide paylaşamıyoruz sanırım? tekirdağı o yüzden tam yazamadım
------
bu adam yalan diyor @Bully buna güvenme dün benim içinde kurşun yiyeceğini söylemişti sonra nerdeyse banlatacaktı bizi
Siz ne yaşıyorsunuz ya öpüşün barışın hadi siz aslında çok iyi anlaşırsınız bence öyle bir vibe aldım sizden @12.Adamne dediğimiz o kadar önemli değil nasıl olsa etiket ulaşsın diye hepsini yazmak zorunda kalıyoruz orayı kısamadıktan sonra benim ne dediğimin ne önemi var
ne alakası var deişsin forumda firma marka isimlerinide paylaşamıyoruz sanırım? tekirdağı o yüzden tam yazamadım
------
bu adam yalan diyor @Bully buna güvenme dün benim içinde kurşun yiyeceğini söylemişti sonra nerdeyse banlatacaktı bizi
Zaten arka planda öyle yapıyorlar birbirine birşey diyip mesajı beğeniyorlar kalp atıyorlar araya girmemek lazımSiz ne yaşıyorsunuz ya öpüşün barışın hadi siz aslında çok iyi anlaşırsınız bence öyle bir vibe aldım sizden @12.Adam
başta bir birbirimize kıl olduk artık öyle giderSiz ne yaşıyorsunuz ya öpüşün barışın hadi siz aslında çok iyi anlaşırsınız bence öyle bir vibe aldım sizden @12.Adam
kalp bilek yürek kürek ne varsa atıyoruz birbirimize allah ne verdiyseZaten arka planda öyle yapıyorlar birbirine birşey diyip mesajı beğeniyorlar kalp atıyorlar araya girmemek lazım
Ban felan boşver güzel konuşun güzel olsun. Ne güzel rakı kafa yapıyor @tekin de de benim gibi hepimiz gibi kafalar güzel herşey güzel yada güzel olacak onun gibi@Bully seni banlatacak kadar kafasız mıyım ?
Aşk bu bilirimkalp bilek yürek kürek ne varsa atıyoruz birbirimize allah ne verdiyse
Halı sahaya adam topluyoruz herhaldeAdam lazımsa geliriz @12.Adam
Alemsiniz arkadaş ben anlam veremedim akıl sır erdiremedim bu işe beynim yandı Ne haliniz varsa görün@Bully seni banlatacak kadar kafasız mıyım ?
bu gifteki kaleci niye kenera koşup izleyici konumuna geçiyorBan felan boşver güzel konuşun güzel olsun. Ne güzel rakı kafa yapıyor @tekin de de benim gibi hepimiz gibi kafalar güzel herşey güzel yada güzel olacak onun gibi
------
Aşk bu bilirim
------
Halı sahaya adam topluyoruz herhalde
Mümkün değil , talimat aldım.Siz ne yaşıyorsunuz ya öpüşün barışın hadi siz aslında çok iyi anlaşırsınız bence öyle bir vibe aldım sizden @12.Adam
Bayırdikeni yanlış istihbarat almışsın.Zaten arka planda öyle yapıyorlar birbirine birşey diyip mesajı beğeniyorlar kalp atıyorlar araya girmemek lazım
Kavruğumu koluma takıp gelirim.Adam lazımsa geliriz @12.Adam
Bir daha alkollü kafayla foruma girmesin o zaman. Sende Promil ölçeri yanında taşı da ölçüver.Ban felan boşver güzel konuşun güzel olsun. Ne güzel rakı kafa yapıyor @tekin de de benim gibi hepimiz gibi kafalar güzel herşey güzel yada güzel olacak onun gibi
------
Aşk bu bilirim
------
Halı sahaya adam topluyoruz herhalde
Neden barıştırma çabası içerisindesin ? Müdahale etme.Alemsiniz arkadaş ben anlam veremedim akıl sır erdiremedim bu işe beynim yandı Ne haliniz varsa görün
bu temelle kaba sakal arasındaki duygusal bağ gibiAlemsiniz arkadaş ben anlam veremedim akıl sır erdiremedim bu işe beynim yandı Ne haliniz varsa görün
Bi kere derim daha da barışın dememMümkün değil , talimat aldım.
Bayırdikeni yanlış istihbarat almışsın.
Kavruğumu koluma takıp gelirim.
Bir daha alkollü kafayla foruma girmesin o zaman. Sende Promil ölçeri yanında taşı da ölçüver.
------
Neden barıştırma çabası içerisindesin ? Müdahale etme.
zaten 12. adamla birlikte toplamda 12 ediyorlar siz nereye gidiyorsunuz adam kendisi düzineyi tamamlamaya gidiyor düzineyi arttırmaya gerek varmıValla @12.Adam için gideriz
Durumlar vahim desenebu temelle kaba sakal arasındaki duygusal bağ gibi
safinazı öldürmeniz lazım başka türlü aslaDurumlar vahim desene