Olamaz olamaz kesinlikle olamaz.Sen de uzattın biraz gerçi sohbeti Neyse çaktırma işte @12.Adam ı günah keçisi ilan eder aradan sıyrılırız
Olamaz olamaz kesinlikle olamaz.Sen de uzattın biraz gerçi sohbeti Neyse çaktırma işte @12.Adam ı günah keçisi ilan eder aradan sıyrılırız
Niye uzattın demedim farkındaysan Her şey @12.Adam ın suçu benceAcaba niye uzattım? Senin açıklaman yüzünden
Sevmekte mi suç be kardeşim ?Niye uzattın demedim farkındaysan Her şey @12.Adam ın suçu bence
Neflixi irlandada seyretmeyi seviyorumalakayı çözemedim ben sana bedava izleyeceğin dizi öneriyorum sen milli maçlar exxen de diyorsun nasıl alaka kurdun anlamadım ?
onlardaki netflix farklımı aynı içerikler olması lazım farketmiyor benceNeflixi irlandada seyretmeyi seviyorum
farklı @tekinonlardaki netflix farklımı aynı içerikler olması lazım farketmiyor bence
hem sen ingilizceyi bilmediğini söyledin burası senin için daha avantajlı değilmi
Çalıştığım için Acele yazıyorumAynen @12.Adam ı hedef gösterip yolumuza bakalım (bu arada evet zaten onun suçu)
İyiyim teşekkür ederim iznin ilk gününü bitirdik sayılır Sen nasılsın?@Bully @Yakamoz-Asi nasılsınız?
iyiyim bende teşekkürlerİyiyim teşekkür ederim iznin ilk gününü bitirdik sayılır Sen nasılsın?
banada seslendinizmi yoksa banamı öyle geldi ,iyiyim bende teşekkürler
bu bir tuzaktı ve tuzağa düştün
Sana öyle gelmişbanada seslendinizmi yoksa banamı öyle geldi ,
Dom dom. Davulun sesi uzaktan hoş gelirbanada seslendinizmi yoksa banamı öyle geldi ,
gayipten sesler gelmeye başladı banaSana öyle gelmiş