Zeytinyağlı yiyemem amann 😂😂😂Beleşçi
Zeytinyağlı yiyemem amann 😂😂😂Beleşçi
@Dosi bak bu akımı başlatan efsane ihtiyar buymuş. @The_Erinch öyle sesleniyor. Arşivi karıştırırken gözüme çarptı.@Forumdash forumun derin üyesi her mesaja güldürdün atıyor
Sosyal medyasında birlik yok Fenerbahçe’nin@Dosi bak bu akımı başlatan efsane ihtiyar buymuş. @The_Erinch öyle sesleniyor. Arşivi karıştırırken gözüme çarptı.
İrlanda’nın 7 doz covid aşısı istemesi fazla mı
Baristalar için @Yakamoz-Asi
Covid aşısı mi kaldı. Yaptırma boşver AIDS olma dikkat etİrlanda’nın 7 doz covid aşısı istemesi fazla mı
Baristalar için @Yakamoz-Asi
İrlandada zorunlu kovid aşısıCovid aşısı mi kaldı. Yaptırma boşver AIDS olma dikkat et
Covid işi yalan olduğu ortaya çıkmadı mı ya vay arkadaş.İrlandada zorunlu kovid aşısı
Cinsel ilişkim yok benim
Onların yemeklerinden kaynaklı domuz eti
Kruvasan
@RüzgarGülü
biz helal kesim yediğimiz için bulaşmıyorCovid işi yalan olduğu ortaya çıkmadı mı ya vay arkadaş.
Pompy Reis nereye elini atsan kuruyor niye böyle oluyor başına gelmeyen kalmamış.biz helal kesim yediğimiz için bulaşmıyor
Türkiye’de az aldı etkisi
İrlanda hayvanları kanları ile pişiriyor
Çin de toptan yarasayı çorbaya koymasa virüs bulaşmayacaktı
2020 de hoşlandığım kız kovide yakalandı
2022 de yine Fransız bu defa omicrona yakalandı @RüzgarGülü
İrlanda’nın iktidarı istiyorPompy Reis nereye elini atsan kuruyor niye böyle oluyor başına gelmeyen kalmamış.
uydu değil meteormuş
Ölen ya da yaralanan varmı
Yok Galatasaray stadyumunamı düştü yoksa Ayasofya camiye mi @ahmetbeyÖlen ya da yaralanan varmı
Acaba nereye düştüuydu değil meteormuş
Benim haberim yok o yüzden sana soruyorum