Damien Duff
Favori Üye
Başkada tutturamıyorumTüm dizilerini bitir polis dizilerinden vazgeç
Eskiden sihirden vazgeç derdin
Şimdi polisiyeden içinde aşkta var artık
@Yakamoz-Asi
Başkada tutturamıyorumTüm dizilerini bitir polis dizilerinden vazgeç
Yetiştirdin demek ağzında bakla ıslanmıyor , etkinlik ayağına dedikodu mu yaparsınız ha. Çekiştirdim mosiBu ne shsjjsjjsjs yoksa sen gerçekten onu çekiştirdin mi
@Bully sandığınızdan çok fazlasını biliyor.
Acaba nasıl?
Hangi soru ?Çok zor bir soru sordun yani Dosi hanım @12.Adam kesin cevaplayamaz
alakasız bir şeyler yazarak cevaplar, yukardaki mesajı gibi
Öyleyim ama mutluyumda Dokunma mosi me yüklensin istediği kadar.Fazla yüklenmeyin adamıma bu aralar çok duygusal @12.Adam
Ne demek istedin ceza olayı mı? Labirent gibi konuşunca kafam allak bullak oluyor.Bazı Yüklerini hafiflettim aslında bu ara
Neyse benim mola biter. Çooook uzun bir gün beni bekliyor. Akşama evde olacağım anca.
Neyseki hava geç kararıyor
Bence ben yanıtladım ama gene de kendisinden yanıt bekliyorum.Nasıl hafiflettin diyeceğim iṣe geç kalacaksın. En iyisi kolay gelsin diyip bırakayım.
@Dosi nin bana yetiştirdiğini nerden çıkardın, belki ben başka şekillerde haberdar oluyorumdur?Yetiştirdin demek ağzında bakla ıslanmıyor , etkinlik ayağına dedikodu mu yaparsınız ha. Çekiştirdim mosi
Hangi soru ?
Öyleyim ama mutluyumda Dokunma mosi me yüklensin istediği kadar.
Ne demek istedin ceza olayı mı? Labirent gibi konuşunca kafam allak bullak oluyor.
Bence ben yanıtladım ama gene de kendisinden yanıt bekliyorum.
Ya Ziyaretçi olarak giriş yapıyorsun ya da kütükler sana dedi başka seçenek şu anda aklıma gelmiyor. @Dosi @Yakamoz-Asi@Dosi nin bana yetiştirdiğini nerden çıkardın, belki ben başka şekillerde haberdar oluyorumdur?
slnirlerim BozukYa Ziyaretçi olarak giriş yapıyorsun ya da kütükler sana dedi başka seçenek şu anda aklıma gelmiyor. @Dosi @Yakamoz-Asi
Her şey olabilir Benim yerin altında kulağım vardırYa Ziyaretçi olarak giriş yapıyorsun ya da kütükler sana dedi başka seçenek şu anda aklıma gelmiyor. @Dosi @Yakamoz-Asi
Foruma böcek yerleştirmiş vay anasını. Sayın admin’e hemen iletmeliyim. @Dosi @Yakamoz-AsiHer şey olabilir Benim yerin altında kulağım vardır
Ben de admindim bir zamanlar hatırlarsan Derin forum gibi bir şeyimForuma böcek yerleştirmiş vay anasını. Sayın admin’e hemen iletmeliyim. @Dosi @Yakamoz-Asi
Foruma böcek yerleştirmiş vay anasını. Sayın admin’e hemen iletmeliyim. @Dosi @Yakamoz-Asi
Ben de admindim bir zamanlar hatırlarsan Derin forum gibi bir şeyim
Hem de ne bağlantılar Neyse o kadar derinlere de inmeyelim şimdiAnkarada yaṣıyordu galiba bağlantıları vardır
Ben de admindim bir zamanlar hatırlarsan Derin forum gibi bir şeyim
Ankarada yaṣıyordu galiba bağlantıları vardır
Madem Başkent’te yaşıyor.Cebeci ye uğrasın emanetimi alsın.Hem de ne bağlantılar Neyse o kadar derinlere de inmeyelim şimdi
Biliyorum orda yaşadığını mevzusu geçmişti Hatta tam adres bile verdi diyebilirim ama gitmedim O adresi de unuttumMadem Başkent’te yaşıyor.Cebeci ye uğrasın emanetimi alsın.
Adresini bana atar mısın? ☹️Biliyorum orda yaşadığını mevzusu geçmişti Hatta tam adres bile verdi diyebilirim ama gitmedim O adresi de unuttum
Unuttum dedim ya Bi bayi gibi bir şeyden bahsetmişti sanki Gidip forum dışından sorsan söyler sana Ama nasıl gidecen?Adresini bana atar mısın? ☹️
Forum dışında görüşüyorduk kesildi birden.Ne bayisi ?Unuttum dedim ya Bi bayi gibi bir şeyden bahsetmişti sanki Gidip forum dışından sorsan söyler sana Ama nasıl gidecen?
Kupon yapılan bayiler işte, orda takıldığını söylemişti sanki ama tam adres bilmiyorumForum dışında görüşüyorduk kesildi birden.Ne bayisi ?
Yalancıyı fişeklemiyorlar yaKupon yapılan bayiler işte, orda takıldığını söylemişti sanki ama tam adres bilmiyorum
Yalan borcum yok ya sana niye uydurayım Neyse bu mevzu kapansın senin devreler yanmasın hassas konuYalancıyı fişeklemiyorlar ya