Ben geldiğime göre başlatırsın belkiKlipsizler içinde ayrı yapacaktım Masacre olsaydı. O gitti kaldı öyle
Ben yönetimden gidersem forumdan da komple giderim ama![]()
‘Yolun açık olsun’
Ben geldiğime göre başlatırsın belkiKlipsizler içinde ayrı yapacaktım Masacre olsaydı. O gitti kaldı öyle
Ben yönetimden gidersem forumdan da komple giderim ama![]()
Gelmen bir anlam kazandırmıyor başlatmam (son mesajına karşılıkBen geldiğime göre başlatırsın belki
‘Yolun açık olsun’Sen de bana öyle yazmıştın profilimde
![]()
Ben kendimi foruma çok bağlayacak işlere girmemGelmen bir anlam kazandırmıyor başlatmam (son mesajına karşılık)
O bana yardımcı olacaktı. Benim pek hevesim yok.
Favori şarkıyı yaparsan zaten bir listem olacaktı bir yerlerde halledersin
Enleri bile açmayan ben sence el atar mıyım?Ben kendimi foruma çok bağlayacak işlere girmemBağlanma işlerini bıraktım
Listen hazır madem uygun olduğun ve üşenmediğin bir vakit başlatabilirsin canın isterse
Olmazsa da boşver, kimsenin En Favori Şarkı beklediği yok zaten
![]()
emreemreu geç açmaya devam ederse el atarsın belkiEnleri bile açmayan ben sence el atar mıyım?
en favori üyeye şaibelik katılmıştı. Hevesim gitti sonra![]()
Sherlock’ta öyle son dakika açıp sonra iyice unutuyordu, öyle açmaya başladım. Ben gününde açılmasını severim, en geç çarşamba olmalı.emreemreu geç açmaya devam ederse el atarsın belkiGerçi hafta bitmeden açtığı sürece sorun yok
Geçmişte de şaibe olmuştu tehlikeli etkinlik oHeves gitti mi kolay kolay geri gelmiyor
Kendine sorumluluk edinme zaten boşver biraz da başkaları yapsın
![]()
Çok yaramazmışsın demek ki küçükken. İyi zaten yaramaz olmayanla işimiz yokkalıcı olurum yalnız hızım kesilir hatta kesilttiler bile
------
bir iki mesajmış ? 20 mesajımı yok ettiniz orda, başka biri olsa forumu terkeder bir daha buralara uğramazdıama benim öyle değil işte bir yanağıma tokat attılarmı diğer yanağımı çeviriyorum hani buna hani buna diye
------
hayır benim burda tutunmamı sağlayan @RüzgarGülü ile olan sohbetti , yoksa bir an hoş sohbet ortamı yerine derin dondurucuyamı düştüm diye şüphelenmeye başlamıştım
------
bunlara kalsa bizim yaşı çok büyütecekler oysa ikimizde daha 14 ünde falanızyeni yeni dünyayı keşfediyoruz, bize bir söz söyledilermi koşup ebeveynlerimizin bacağına sarılıp utangaç bir yüz ifadesiyle çevreyi süzeriz
![]()
Kapı vizesi ile kos’a gideceğim12.Adam’ın forumda olmayan kadim dostundan![]()
Git Kos'a iyi olurKapı vizesi ile kos’a gideceğim
Belki bir Hollanda yaparım Hollandaca uyum sınavı varmış İngilizceden sonra Hollandaca mı öğreneceğim Endonezya tavuğu engelledi tie examden iyi not almamı @Bully
Tie exam öncesi siyah tavuk yedim etide siyah Endonezya tavuğuGit Kos'a iyi olur
İngilizceden sonra ikinci bir dil öğrenmen de iyi olur kesinlikle. Hollanda fırsatını kaçırma
Endonezya tavuğu ne alaka![]()
Kritik sınavlar öncesi yediklerine dikkat etmelisinTie exam öncesi siyah tavuk yedim etide siyah Endonezya tavuğu @Bully
Tam sınav günü kusmaya başladı.Kritik sınavlar öncesi yediklerine dikkat etmelisin![]()

Yarasaya benziyor.@12.Adam neden okuma işareti attın
@Bully sen nediyorsun @12.Adam
@Yakamoz-Asi den yorum bekliyoruz Ekli dosyayı görüntüle 128714
Bu konuda
Fare gibi yerdim hot dogu o yüzden yukardakiden yedim Endonezya tavuğu
Bu
------
@12.Adam @Yakamoz-Asi @Bully @Dosi
Siyah tavuklar @tekinbahsettiğin @Keith Long un mor tavuklarımı ?![]()
diğer konuda seni etiketlemiştim. Bu durumdan nasıl kurtulacağının çözümünü yazdım ekran resmi ile. Bakıp ayarlarsın kurtulursunhah işte dünde bundan bahsediyordum bildirim geldi yine , @12.Adam sohbet muhabbet kısmında mesaj yazıyor eee banane beni niye çağırıyorsun![]()