Soğuk buzdolabı misalî dolanacağım zaten. Mesafe ve profesyonellik ile kavga gürültü ve oyunlardan uzak olurum
@Bully @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü Bendeniz dördümüz papazı bulduk.
Soğuk buzdolabı misalî dolanacağım zaten. Mesafe ve profesyonellik ile kavga gürültü ve oyunlardan uzak olurum
Arka sokakların yapım şirketine sinirlendiler seyircilerBu yazdıklarını takip ettim az çok da @12.Adam ile neden gerildiler oraları kaçırdım
Tamam reyiz anladık sohbeti bitirdinArka sokakların yapım şirketine sinirlendiler seyirciler
Aslı Şimşek Tolga Kandemir Sedat Polat şeyda Cevahiroğlu Arka sokaklara katıldı diye @12.Adam @Bully
------
@RüzgarGülü
------
@Bully kısmetse olur sokaklar dediler fanları Arka Sokakların
Böyle basit bir soru sorman Bully markasına hakarettirKim olduğunu nerden biliyorsun ? @Yakamoz-Asi mi deşifre etti?
Yıllardır inzivadaydın yeni yeni açılıyorsun.Tadını çıkar eğlenmene bak.Sana neden kötü söz söyleyeyim ki ? Forumda en haşır neşir olduğum kişilerin başını çekiyordu koyu beyefendi.Böyle basit bir soru sorman Bully markasına hakarettirBen çoğu şeyi bilirim
Yanlış anladın bana kötü söz söyledin demedim ki geyik yaptım yani aramızda öyle bir şey olmaz bizimYıllardır inzivadaydın yeni yeni açılıyorsun.Tadını çıkar eğlenmene bak.Sana neden kötü söz söyleyeyim ki ? Forumda en haşır neşir olduğum kişilerin başını çekiyordu koyu beyefendi.
Bu ne shsjjsjjsjs yoksa sen gerçekten onu çekiştirdin miYıllardır inzivadaydın yeni yeni açılıyorsun.Tadını çıkar eğlenmene bak.Sana neden kötü söz söyleyeyim ki ? Forumda en haşır neşir olduğum kişilerin başını çekiyordu koyu beyefendi.
alakasız bir şeyler yazarak cevaplar, yukardaki mesajı gibiÇok zor bir soru sordun yani Dosi hanım @12.Adam kesin cevaplayamaz
alakasız bir şeyler yazarak cevaplar, yukardaki mesajı gibi
Fanlar Arka sokakları protesto etmek istiyorÇok zor bir soru sordun yani Dosi hanım @12.Adam kesin cevaplayamaz
Fanlar Arka sokakları protesto etmek istiyor
İsminede kısmetse olur Arka sokaklar dediler @Yakamoz-Asi
Bazı Yüklerini hafiflettim aslında bu araFazla yüklenmeyin adamıma bu aralar çok duygusal @12.Adam
Bazı Yüklerini hafiflettim aslında bu ara
Neyse benim mola biter. Çooook uzun bir gün beni bekliyor. Akşama evde olacağım anca.
Neyseki hava geç kararıyor
Kısmetse olurdan transfer yapmışlarE bitsin artık kurtulalım yahu
Kısmetse olurdan transfer yapmışlar
Ona sinirlendi
İrlanda insan eti çetesi izlemek istemiyorum Halkın polisi için @Yakamoz-Asi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?