Damien Duff
Favori Üye
Ilk önce irlandadan olan borçlari kapatirimNeden Östersund? Yalnız oralar soğuktur dikkat et. Baya yukarılara geleceksin
Türkiye kötü durumda
Iran saldirabilir
Zengezur koridorundan Kaynakli
@Dosi
Ilk önce irlandadan olan borçlari kapatirimNeden Östersund? Yalnız oralar soğuktur dikkat et. Baya yukarılara geleceksin
En azindan sanslisin beyaz fosfor bombasiTanışma & Kaynaşma
fav10.net
Omomatik nerde ?Tanışma & Kaynaşma
fav10.net
internet yavaşladı umarım bir şey olmazOmomatik nerde ?
pazartesi dizileri çok ağırNeden Östersund? Yalnız oralar soğuktur dikkat et. Baya yukarılara geleceksin
bazı hataları düzeltip, performansı/kaliteyi daha iyi yapıp daha fazla kedi videolarına bakmışlar
iPhone kullanıyorum güncellemede bu yazı ile karşılaştım. Kediyi sen ekledin.bazı hataları düzeltip, performansı/kaliteyi daha iyi yapıp daha fazla kedi videolarına bakmışlar
Kattvideor yazıyor, anlamı kedi videoları. Google amcaya bak gör.iPhone kullanıyorum güncellemede bu yazı ile karşılaştım. Kediyi sen ekledin.
Tmm mosi eline alma maşayı inandım.Kattvideor yazıyor, anlamı kedi videoları. Google amcaya bak gör.
Tercümeme inanmıyorsan bir daha sorma @Yakamoz-Asi
Canım benim totalde neredeyse 6 reytingle veda etti senin EDHO 4.sezonuna gelsin o kadar alabilecek mi bakayım. Ayrıca 4.sezona geçebilecek mi o daha önemli
EDHO'nun bir kere 4 sezonluk bir hedefi yok senaryo ne zaman biterse o zaman final yapar, Avşar Film'i bilmesek inanacağım (Örnek Lale Devri )
4 sezonluk hedefi olması için reytingi iyi olmalı o sezonlarda
@denizz19'un 4 sezonu görmez dediği EDHO'nun Karagül'den uzun sürmesiBakın ne buldum
Yanisi o çıktığı sene biteceğini sanıp 6 sezon sürme şoku diyelim
O tatsız olay olmasaydı dahada sürerdi@denizz19'un 4 sezonu görmez dediği EDHO'nun Karagül'den uzun sürmesi
İyi sürmüş desene bu zamanlar hangi dizi 6 yı görmüş desene. Max 3 sezon görse öpte başına koy. Ye hariç.Yanisi o çıktığı sene biteceğini sanıp 6 sezon sürme şoku diyelim
O tatsız olay olmasaydı dahada sürerdi