Emre Ozansoy
Moderatör
Gelip feyz alsınlarHep sen mi başkalarının profilinde gezeceksin biraz da başkaları senin profilinde gezsin. @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 123432
@Dosi , bak ne buldum? Bana demiş.Tüm üyelerin aynı anda konuştuğu şeyi diyor bizimki klasik chatti sanki
Semicenk’ten soğumazsın inşallah.
@Dosi
Attığım linke tıkla anlarsın.Ne olmuş semicenk bende severim onu
Irlanda polisiyesine bakabilirmisinAttığım linke tıkla anlarsın.
Tıkladım da anlamadım🤣Attığım linke tıkla anlarsın.
Anlayacak bir şey yok çünkü, @12.Adam yine alakası olmayan bir şeyler yazmış büyük olasılıkla arkada Semicenk şarkısı çalan görseldeki yazıya takılmışTıkladım da anlamadım🤣
Attığım linke tıkla anlarsın.
Yayinlacagim Bölümü kaçirmayinAnlayacak bir şey yok çünkü, @12.Adam yine alakası olmayan bir şeyler yazmış büyük olasılıkla arkada Semicenk şarkısı çalan görseldeki yazıya takılmış
Tam herşey yolunda gidiyorken şimdi de savaş başlıyor.Anlayacak bir şey yok çünkü, @12.Adam yine alakası olmayan bir şeyler yazmış büyük olasılıkla arkada Semicenk şarkısı çalan görseldeki yazıya takılmış
Tamamda Semicenk ne alaka, alemsinTam herşey yolunda gidiyorken şimdi de savaş başlıyor.
benim yazdığıma nediyorsun Arka sokaklar benim dediğim bölümü yazamazTamamda Semicenk ne alaka, alemsin
İnstagram hesabının mizah anlayışı.Tamamda Semicenk ne alaka, alemsin
Neden Östersund? Yalnız oralar soğuktur dikkat et. Baya yukarılara geleceksinTatile Östersunda gelebilirim @Dosi
Senin taraf ılık mı ?Neden Östersund? Yalnız oralar soğuktur dikkat et. Baya yukarılara geleceksin