Emre Ozansoy
Moderatör
Gelip feyz alsınlarHep sen mi başkalarının profilinde gezeceksin biraz da başkaları senin profilinde gezsin.@xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 123432
@Dosi , bak ne buldum? Bana demiş.Tüm üyelerin aynı anda konuştuğu şeyi diyor bizimki klasik chatti sanki![]()
Attığım linke tıkla anlarsın.Ne olmuş semicenk bende severim onu![]()
Irlanda polisiyesine bakabilirmisinAttığım linke tıkla anlarsın.![]()
Tıkladım da anlamadım🤣Attığım linke tıkla anlarsın.![]()
Anlayacak bir şey yok çünkü, @12.Adam yine alakası olmayan bir şeyler yazmışTıkladım da anlamadım🤣
Attığım linke tıkla anlarsın.![]()
Yayinlacagim Bölümü kaçirmayinAnlayacak bir şey yok çünkü, @12.Adam yine alakası olmayan bir şeyler yazmışbüyük olasılıkla arkada Semicenk şarkısı çalan görseldeki yazıya takılmış
![]()
Tam herşey yolunda gidiyorken şimdi de savaş başlıyor.Anlayacak bir şey yok çünkü, @12.Adam yine alakası olmayan bir şeyler yazmışbüyük olasılıkla arkada Semicenk şarkısı çalan görseldeki yazıya takılmış
![]()
Tamamda Semicenk ne alaka, alemsinTam herşey yolunda gidiyorken şimdi de savaş başlıyor.![]()
benim yazdığıma nediyorsun Arka sokaklar benim dediğim bölümü yazamazTamamda Semicenk ne alaka, alemsin![]()
İnstagram hesabının mizah anlayışı.Tamamda Semicenk ne alaka, alemsin![]()
Neden Östersund? Yalnız oralar soğuktur dikkat et. Baya yukarılara geleceksinTatile Östersunda gelebilirim @Dosi
Senin taraf ılık mı ?Neden Östersund? Yalnız oralar soğuktur dikkat et. Baya yukarılara geleceksin