Yine de anlatayım bir motosiklet sürücüsü trafikte normal hızda sürerken(bu sensin) tam yanından çok süratli bir başka motosiklet geçiyor (o ben oluyorum) sen de birden korkup kalayı basıyorsun.
Yine de anlatayım bir motosiklet sürücüsü trafikte normal hızda sürerken(bu sensin) tam yanından çok süratli bir başka motosiklet geçiyor (o ben oluyorum) sen de birden korkup kalayı basıyorsun.
Şarkıları indirir mydn?Çok kullandığım bir uygulamaydı bu çokta severdim yenilenmesine sevindim
Şarkıları indirir mydn?
Winamp konusuNereye yazmışım ben bu yorumu hangi uygulama
Hee tmm evet o zamanlar indiriyordum pc meWinamp konusu
Sana ⬆️ buna basıp konuya ışınlamayı öğrettik yaNereye yazmışım ben bu yorumu hangi uygulama
Sana ⬆️ buna basıp konuya ışınlamayı öğrettik ya
Nasıl indiriyordun? Hangi programla ?Hee tmm evet o zamanlar indiriyordum pc me
Ooooo unut sen onu bana etiketi öğretemedin ya o hesapSana ⬆️ buna basıp konuya ışınlamayı öğrettik ya
Nasıl indiriyordun? Hangi programla ?
Ooooo unut sen onu bana etiketi öğretemedin ya o hesap
İndirdiğin parçayı dosyaya mı ekliyordun? Masaüstünde öylece duruyor muydu?Google amcaya yazıyordum şu şarkıyı şu albümü indir diye indiriyordum
İndirdiğin parçayı dosyaya mı ekliyordun? Masaüstünde öylece duruyor muydu?
Sonra da winamp yoluyla mı dinliyordun?Dosya yapıyordum
Sonra da winamp yoluyla mı dinliyordun?
Windows medya player mı ?
Daha kolay bir yolu vardı, limewire diye bir uygulama vardı önc (kapanmış) simgesi limona benziyordu oraya parçanın adını yazıp indiriyor inen dosyayı taşıyarak winamp a atıpta dinliyordum.Winamp ta dinliyordum
Daha kolay bir yolu vardı, limewire diye bir uygulama vardı önc (kapanmış) simgesi limona benziyordu oraya parçanın adını yazıp indiriyor inen dosyayı taşıyarak winamp a atıpta dinliyordum.
Neredeki mesajın
Onu bilmiyorum da indirip winapa yüklüyordum😂Daha kolay bir yolu vardı, limewire diye bir uygulama vardı önc (kapanmış) simgesi limona benziyordu oraya parçanın adını yazıp indiriyor inen dosyayı taşıyarak winamp a atıpta dinliyordum.