Sohbet & Muhabbet Konusu

İkisi de Emir Can dinleyicisi, yani sana alttan alttan benim yolumdan ilerlemen gerektiğinin mesajını veriyorlar. Mesela Top10 oylamalarında listemi copy+paste gibi şeyler yapman isteniyor. Sende hala ayakta uyuyorsun. :A
Listende copy+paste yapılacak bir şey yok ki canım. Ama Meyra ve Ezhel eklenebilir belki. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Instagram'da dolaşırken Sesinde Aşk Var filminden bir sahne çıktı ve sahnede Burak Tozkoparan bu şarkıyı söylüyor, dilime dolandı. :A @kerem seviyorsundur sende muhtemelen. :A

Bu sabah yolda dinledim. :bhr:

Bu Burak'ın sana Emir Can'ı sevdirmesi sayesinde ona sempatim oluştu sanırım. Aferin, müzik kulağı varmış. :A

Bu Burak başka Burak ama o da fena değil şimdi. :A
Kulak burun boğaz’dan ameliyatı olmuş.İşe yaramış. :A

İkisi de Emir Can dinleyicisi, yani sana alttan alttan benim yolumdan ilerlemen gerektiğinin mesajını veriyorlar. Mesela Top10 oylamalarında listemi copy+paste gibi şeyler yapman isteniyor. Sende hala ayakta uyuyorsun. :A

Listende copy+paste yapılacak bir şey yok ki canım. Ama Meyra ve Ezhel eklenebilir belki. :A

Ekle o zaman, neyi bekliyorsun? :A

Burak'ın Ezhel, Feride, Derya'yı vs. dinlediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam. :A

Ezhel'i dinliyor, Spotify aktivitesinde ara ara denk geliyorum dinlediğine. Ama diğerlerini dinlediğini düşünmüyorum pek. :A

Ezhel'in kıymetini bil, listene al yoksa seni ona şikayet edeceğim. :A

Sende ufak bir güncelleme yaparsan hallederiz her şeyi. :A

Aman, seni mi kıracağım. :A
Eee ne duruyorsun?Helva yapsana , helva yapsana. :A