Damien Duff
Süper Favori Üye
Ilk önce irlandadan olan borçlari kapatirimNeden Östersund? Yalnız oralar soğuktur dikkat et. Baya yukarılara geleceksin
Türkiye kötü durumda
Iran saldirabilir
Zengezur koridorundan Kaynakli
@Dosi
Ilk önce irlandadan olan borçlari kapatirimNeden Östersund? Yalnız oralar soğuktur dikkat et. Baya yukarılara geleceksin
En azindan sanslisin beyaz fosfor bombasi![]()
Tanışma & Kaynaşma
fav10.net
Omomatik nerde ?![]()
Tanışma & Kaynaşma
fav10.net
internet yavaşladı umarım bir şey olmazOmomatik nerde ?![]()
pazartesi dizileri çok ağırNeden Östersund? Yalnız oralar soğuktur dikkat et. Baya yukarılara geleceksin
bazı hataları düzeltip, performansı/kaliteyi daha iyi yapıp daha fazla kedi videolarına bakmışlar
iPhone kullanıyorum güncellemede bu yazı ile karşılaştım. Kediyi sen ekledin.bazı hataları düzeltip, performansı/kaliteyi daha iyi yapıp daha fazla kedi videolarına bakmışlar![]()
Kattvideor yazıyor, anlamı kedi videoları. Google amcaya bak gör.iPhone kullanıyorum güncellemede bu yazı ile karşılaştım. Kediyi sen ekledin.![]()
Tmm mosi eline alma maşayı inandım.Kattvideor yazıyor, anlamı kedi videoları. Google amcaya bak gör.
Tercümeme inanmıyorsan bir daha sorma@Yakamoz-Asi
Canım benim totalde neredeyse 6 reytingle veda etti senin EDHO 4.sezonuna gelsin o kadar alabilecek mi bakayım.Ayrıca 4.sezona geçebilecek mi o daha önemli
![]()
EDHO'nun bir kere 4 sezonluk bir hedefi yok senaryo ne zaman biterse o zaman final yapar, Avşar Film'i bilmesek inanacağım(Örnek Lale Devri
)
4 sezonluk hedefi olması için reytingi iyi olmalı o sezonlarda![]()
Yanisi o çıktığı sene biteceğini sanıp 6 sezon sürme şoku diyelim
O tatsız olay olmasaydı dahada sürerdi
İyi sürmüş desene bu zamanlar hangi dizi 6 yı görmüş desene.Yanisi o çıktığı sene biteceğini sanıp 6 sezon sürme şoku diyelim
O tatsız olay olmasaydı dahada sürerdi![]()