İkiside kendilerini sır gibi saklıyorlar. Hele xdragxx burada fotosunu bile paylaşan adam forum dışında gizlilik takılıyor
İkiside kendilerini sır gibi saklıyorlar. Hele xdragxx burada fotosunu bile paylaşan adam forum dışında gizlilik takılıyor
Twitter'da mı buldun?
Evet .Twitter'da mı buldun?
Soyadimi nereden buldun dicem de kesin forumdaki birinden karşına çıktım.Evet .
@Dosi 'yi ararken karşıma çıktın.Soyadimi nereden buldun dicem de kesin forumdaki birinden karşına çıktım.
Onerilerden mi buldun?@Dosi 'yi ararken karşıma çıktın.
Hesabım gizli olmasa bir sürü kişiyi bulursun %80 forumdan kişiler ekli@Dosi 'yi ararken karşıma çıktın.
Forumdan kimseyi takip etmiyorum ki öneri kısmında çıkmaz o yüzden buradan biri .Onerilerden mi buldun?
Çatla @Cervantes ZeyTv sahibi ile takiplesiyoruz.Hesabım gizli olmasa bir sürü kişiyi bulursun %80 forumdan kişiler ekli
5 dakikalığına hesabını aç da az bakayım kimler varmış .Hesabım gizli olmasa bir sürü kişiyi bulursun %80 forumdan kişiler ekli
Nasi ya? Anlamadım ashhdhdhd.Forumdan kimseyi takip etmiyorum ki öneri kısmında çıkmaz o yüzden buradan biri .
Neyini anlamadın tam olarak Forumdan kimse ekli değil benim Twitter hesabımda .Nasi ya? Anlamadım ashhdhdhd.
He tamam tamam, şimdi 2.okuyusta anladım.Neyini anlamadın tam olarak Forumdan kimse ekli değil benim Twitter hesabımda .
Oo hoşgeldin, nasılsın?Eee daha daha... @Forumdash @kerem
İyiyim sen nasılsın.Oo hoşgeldin, nasılsın?
İyiyim teşekkür ederim, Allah iyi etsin. Nasıl gidiyor?İyiyim sen nasılsın.
Gidiyor bir şekilde ya. İki haftalık tatilim vardı benim de şimdi tekrar başladı dün. Bu dönem biraz daha zorlayacak gibi bakalım hayırlısı. Senin nasıl gidiyor, sınava girecektin sanırım bu sene.İyiyim teşekkür ederim, Allah iyi etsin. Nasıl gidiyor?
Gidiyor olması bile harika birşey. Aman Allah korusun, yok yok sınava bu sene girmiyorum çok şükür, girsem kafayı yerdim. Psikolojimi çok kötü etkiler. Mezun olayım da önce bi liseden. Sana da kolay gelsin bu arada, senin işin daha zordur...Gidiyor bir şekilde ya. İki haftalık tatilim vardı benim de şimdi tekrar başladı dün. Bu dönem biraz daha zorlayacak gibi bakalım hayırlısı. Senin nasıl gidiyor, sınava girecektin sanırım bu sene.