Sohbet & Muhabbet Konusu

Gidiyor olması bile harika birşey. :D Aman Allah korusun, yok yok sınava bu sene girmiyorum çok şükür, girsem kafayı yerdim. Psikolojimi çok kötü etkiler. Mezun olayım da önce bi liseden. :A Sana da kolay gelsin bu arada, senin işin daha zordur...
Ben seni lise son sanıyordum. :A
Sınav yılı gerçekten çok zor bir psikoloji. Sadece o çileyi çekenler bilir. :A

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
Ben seni lise son sanıyordum. :A
Sınav yılı gerçekten çok zor bir psikoloji. Sadece o çileyi çekenler bilir. :A
Yok yok, lise son değilim. :A
Öyledir tabii, şimdiden stresi etkilemiyor değil yani. 1 sene veriyorsun bütün psikolojini alt üst ediyor çok kötü. LGS beni aşırı etkilemişti ağlıyordum ders çalışırken yapamıyorum diye psikoloji bırakmamıştı bende anlayacağın. Kendimi Üni sınavına çalışırken hayal etmek bile istemiyorum. :A Sınav zamanına kalmasın, en azindan sınavlarda iyi not alayım diye temelden almayı düşünüyordum sayısal derslerimi şimdiden halledeyim diyorum ama elde var sıfır, aşırı useniyorum yapmak istemiyorum. Ne olucak bilmiyorum şimdilik zamana bırakıyorum, ama elimde bir çaba da yok.

• Beğendim
Reactions: dreamy
Yok yok, lise son değilim. :A
Öyledir tabii, şimdiden stresi etkilemiyor değil yani. 1 sene veriyorsun bütün psikolojini alt üst ediyor çok kötü. LGS beni aşırı etkilemişti ağlıyordum ders çalışırken yapamıyorum diye psikoloji bırakmamıştı bende anlayacağın. Kendimi Üni sınavına çalışırken hayal etmek bile istemiyorum. :A Sınav zamanına kalmasın, en azindan sınavlarda iyi not alayım diye temelden almayı düşünüyordum sayısal derslerimi şimdiden halledeyim diyorum ama elde var sıfır, aşırı useniyorum yapmak istemiyorum. Ne olucak bilmiyorum şimdilik zamana bırakıyorum, ama elimde bir çaba da yok.

Bence bu sene TYT konularına ufak ufak başlayabilirsin. Tabii önceliğin okul derslerin olsun, çünkü lise 3’ün çoğu konusu AYT’nin köşe taşları niteliğinde. Onları bu seneden halledersen kafan çok rahat olur.

Stres için ise yapacak bir şey yok, sonuçta herkesin yaşadığı bir durum. Yani sadece sen stres yapmayacaksın öyle düşün...

• Beğendim
Reactions: EmreCan
Bence bu sene TYT konularına ufak ufak başlayabilirsin. Tabii önceliğin okul derslerin olsun, çünkü lise 3’ün çoğu konusu AYT’nin köşe taşları niteliğinde. Onları bu seneden halledersen kafan çok rahat olur.

Stres için ise yapacak bir şey yok, sonuçta herkesin yaşadığı bir durum. Yani sadece sen stres yapmayacaksın öyle düşün...
Ya şöyle söyleyeyim ben, aslında kafamda olan şey şuydu benim bu sene temelden eksik olan dersleri halletmemdi ama işte boş geçirdim zamanında yapmam gereken konuları takmadım, hafife aldım. Şuan pişmanlık yaşıyorum ama geç kalmadım en azından...
Seneye onlara baslayabilirim. :D

Evet, zaten stres hayatın her yerinde var kaçmak imkansız.

Formumuzun bile reklamını yaptığı filme gitmek lazım 🤣🤣🤣🤣🤣 @bazinga @Tolstoyevski @Forumdash @Araf @Yakamoz-Asi @Sherlock
IMG_20220203_123704.jpg