Sohbet & Muhabbet Konusu

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Tutmadı tabii ki. Re-record albümü eski şarkılarının yeni versiyonuydu zaten. :A
Albümün aşırı hit olmaması tutmamış olduğunu göstermez. Zaten son albümleri pop değildi ve buna rağmen gayet de başarılı oldular. Özellikle kendi kitlesi tarafından çok sevildi. :A

Taylor fanı değilim ve bu 2020'de çıkardığı iki albümünü öyle çok beğenmedim ama senin aksine objektif biriyim. :A

Albümün aşırı hit olmaması tutmamış olduğunu göstermez. Zaten son albümleri pop değildi ve buna rağmen gayet de başarılı oldular. Özellikle kendi kitlesi tarafından çok sevildi. :A

Taylor fanı değilim ve bu 2020'de çıkardığı iki albümünü öyle çok beğenmedim ama senin aksine objektif biriyim. :A
Albümün hit olmaması tutmamış olduğunu gösterir. Bu cümlenin nedenini de açıklamayayım artık. :A

Taylor Swift fanı olmaman aynı zamanda ona sempati göstermediğin anlamına gelmez. Ki diskografisini ezbere bildiğini varsayarsak bu konuda yeterince objektif olmadığını da anlamamak zor olmasa gerek. :A

Beyler gündem çok yoğun...:Z:Z @Araf @Tolstoyevski @Yakamoz-Asi @Forumdash @Gizmen @bazinga

Raised by Wolves 2.Sezon gelmiş...
Servant 3. Sezon devam ediyor...
Snowpiecer Yeni Sezon devam ediyor...
Raising Dion 2. Sezon başladı...
All Of Us Dead Zombi dizisi fena sardı....
ChicagoMed var...

Var oğlu var :kiki::kiki::kiki::kiki::kiki:

Albümün hit olmaması tutmamış olduğunu gösterir. Bu cümlenin nedenini de açıklamayayım artık. :A

Taylor Swift fanı olmaman aynı zamanda ona sempati göstermediğin anlamına gelmez. Ki diskografisini ezbere bildiğini varsayarsak bu konuda yeterince objektif olmadığını da anlamamak zor olmasa gerek. :A
Taylor'ın tüm diskografisine hakim değilim maalesef, hala dinlemediğim albümleri var. :A

Başarısız olması için albümün beğenilmemesi ya da piyasada bekleneni verememesi gerek. Son iki albüm hem çok sevildi, hem de listelere 1 numaradan giriş yapıp oldukça da da iyi gitti diye biliyorum. Bu durumda senin hipotezin çürümüş oluyor. :A

Ayrıca çok hit olmaması tutmamış olduğunu göstermez. Sonuçta ikisinin arasında da bir çizgi var. Senin mantıkla ortalığı kasıp kavurmayan hiçbir şarkı tutmamış oluyor. :A