Kayseri'de öğleden beri aralıksız kar yağıyor ve herkes karın keyfini çıkarmak için dışarda. Ben de güzel kareler yakaladım ancak şu an forumda fotoğraf yüklemede bir sıkıntı var galiba.
Aynen olabilir. Forum dışı yüklemeyi beceremem ben büyük ihtimalle ama küçültmeyi bir deneyeyim.Fotoğrafları küçültmen gerek büyük ihtimal. Veya forum dışı yükleme sitesi olabilir.
Abi ben bunu her gördüğümde korkuyorum.. Alın bunu benden 😁😁😁🤣🤣
@bazinga @Dosi @Tolstoyevski @Forumdash @Araf @Yakamoz-Asi @Zeyno @Angelica @EmreOzansoy @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 114047
@serhatt'ın fotoğrafını koymuşlar. Pardon, o Bihter Ziyagil.Abi ben bunu her gördüğümde korkuyorum.. Alın bunu benden 😁😁😁🤣🤣
@bazinga @Dosi @Tolstoyevski @Forumdash @Araf @Yakamoz-Asi @Zeyno @Angelica @EmreOzansoy @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 114047
Sen zaten "ender" rastlanan bir türsün. Entrikacı türlerdensin.
Mersi canım iltifat ediyorsun. Kıymetimi bilin, bulamazsınız benim gibisini.Sen zaten "ender" rastlanan bir türsün. Entrikacı türlerdensin.
Sen zaten "ender" rastlanan bir türsün. Entrikacı türlerdensin.
Araf'da senin gibi hayaller görmeye başlamış. Onu da yoldan çıkardın...Mersi canım iltifat ediyorsun. Kıymetimi bilin, bulamazsınız benim gibisini.
Senin aksine gerçekleri görüyor. Yoldan çıkarılacak insan var çıkarılmayacak insan var.Araf'da senin gibi hayaller görmeye başlamış. Onu da yoldan çıkardın...
Tedavi ol en kısa sürede.Senin aksine gerçekleri görüyor. Yoldan çıkarılacak insan var çıkarılmayacak insan var.
Burada tedaviye ihtiyacı olan tek bir kişi görüyorum uzun zamandır ve o da sensin.Tedavi ol en kısa sürede.
Tmm.Burada tedaviye ihtiyacı olan tek bir kişi görüyorum uzun zamandır ve o da sensin.
Doğru değil. "Zwischentotal" yazan yerdeki rakam, 6 aylık rakam. Yani 354 Frank. "Akontoabzug" yazan yerdeki rakam, fatura gelmeden önce ödediği rakam. Yılda 700 Frank yapar. Normal bir rakam.
Ayda 60 frank... Ağzım sulandı.Doğru değil. "Zwischentotal" yazan yerdeki rakam, 6 aylık rakam. Yani 354 Frank. "Akontoabzug" yazan yerdeki rakam, fatura gelmeden önce ödediği rakam. Yılda 700 Frank yapar. Normal bir rakam.
Karşısında da @serhatt var. FM 2005 ve @serhatt keyfi.Neden halen FM 2005 oynuyorum.. 1 yıl bile ötesine gidemedim yahuuu
@Araf @bazinga @Yakamoz-Asi @Sherlock @xdragxx @12.Adam @Tolstoyevski
Ekli dosyayı görüntüle 114115