The_Erinch
Favori Üye
Sürekli uyuklayınca divanlarda..böyle interesting saatlerde hortluyor insan
@Dosi @Forumdash @Tolstoyevski @Zeyno @Yakamoz-Asi @Araf
Sürekli uyuklayınca divanlarda..böyle interesting saatlerde hortluyor insan
Ütü mü yapıyordun yine?
Chicago Med izlemek için divana yerleştim...Ütü mü yapıyordun yine?
Chicago Med izlemek için divana yerleştim...
Bugün eve geldiğimde Netflix açtığımda diziye tıkladığımda sezon bitmiş
Ben divanımda rüya alemindeyken 3 bölüm oynamış
@Forumdash @Yakamoz-Asi
Bende trenle işe gidiyorum diye başlayıp; uyandığımda İspanya geldim yazacaksın sandımOlur öyle şeyler.
Ben bir gün sabah tren ile iş yerine gidiyorum. Netflix izliyorum. Ofise vardım ama Netlixi kapatmayı unutmuşum. Öğlene kadar dizinin sezonu ve benim şarj bitmiş.
Netflixte en sevmediğim özellik ya kapatma var mıChicago Med izlemek için divana yerleştim...
@Forumdash @Yakamoz-Asi
Vallahi sanırım uyku moduna girmezse bsayar 10 sezonu oynatırNetflixte en sevmediğim özellik ya kapatma var mı
Bende trenle işe gidiyorum diye başlayıp; uyandığımda İspanya geldim yazacaksın sandım
Platformların bu özelliğini sevmiyorum, otomatik oynatıyor.Chicago Med izlemek için divana yerleştim...
@Forumdash @Yakamoz-Asi
İçindeki çocuğu canlandır, olur bu etkinlik. Hatta izleme etkinliği de yapabilirsin.En İyi Çizgi Film etkinliği mi yapsam... tarih öncesinden başlayarak @Zeyno @Yakamoz-Asi @Forumdash @Araf @Tolstoyevski
Tusubasa, Şeker kız gibi arkası devam olan çizgi filmler olursa katılırım Ama ertesi bölüm başka olanlarEn İyi Çizgi Film etkinliği mi yapsam... tarih öncesinden başlayarak @Zeyno @Yakamoz-Asi @Forumdash @Araf @Tolstoyevski
İçimdeki çocuk sayesinde yaşıyoruz... seninkine baksana sakalları ağarmışPlatformların bu özelliğini sevmiyorum, otomatik oynatıyor.
İçindeki çocuğu canlandır, olur bu etkinlik. Hatta izleme etkinliği de yapabilirsin.
Casper derim beklerimTusubasa, Şeker kız gibi arkası devam olan çizgi filmler olursa katılırım Ama ertesi bölüm başka olanlar
O da başka başka bölümlerdi. Scooby Doo bile geçmiş bölümlere flasback yapardıİçimdeki çocuk sayesinde yaşıyoruz... seninkine baksana sakalları ağarmış
------
Casper derim beklerim