Keith Long
Favori Üye
Hangi hayaller?Bir çeyrek almıştım, amorti bile çıkmamış 😡🤦🏻♂️
Benim o hayaller seneye kaldı artık… @Dosi @DarkLegenD
Hepsini tüpçü hüpletmişBir çeyrek almıştım, amorti bile çıkmamış 😡🤦🏻♂️
Benim o hayaller seneye kaldı artık… @Dosi @DarkLegenD
Ben gittim bugün sinemaya hakkımızda hayırlısı. Gerçi ben ilk seans ve 3-5 kişinin izlediği filmlere gittiğim için sorun olmaz diye düşünüyorum. Esas sorun toplu taşıma gerçi.Aslında bilet aldım sinemaya ama Devlet bile 70bin vaka açıklamaya başladı...İptal ettim biletimi.
Tom Clancy'den Acımasız
Şeklinde çevrilmiş bir film var Prime da ona bakacağım.
@bazinga @Araf @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @Forumdash
Dublajlı izliyorsan akar, altyazılı izliyorsan yorar Yaşlı bünyeni fazla yorma balık@Forumdash @Yakamoz-Asi @Özgür Deli gibi Chicago Med izliyorum... Dizi 7.sezonda Amerika.. Ben daha 1 sezonun ortasındayım 🤭🤭🤭 Ama aşırı sardı.
Dublaj mı 🤮🤮🤮Dublajlı izliyorsan akar, altyazılı izliyorsan yorar Yaşlı bünyeni fazla yorma balık
bilmediğin terimlerde kelime atlaması yapmalar filan var mı öyle şeylerDublaj mı 🤮🤮🤮
Bünye değilde göz yoruyor yalan yok 🤭🤭
Netflix olduğu için İspanyolca bile çevrilmiş. Ama ilk sezonu 2015 ama ona rağmen teknoloji iyi kullanılmış.bilmediğin terimlerde kelime atlaması yapmalar filan var mı öyle şeyler
2015 fazla uzak yıl değil O kadar yaslanmadık 2012de ejderhalar yapıldıNetflix olduğu için İspanyolca bile çevrilmiş. Ama ilk sezonu 2015 ama ona rağmen teknoloji iyi kullanılmış.
Olsun görüntü kalitesi fark ediyor...Ama anladığı Chigo İtfayesi,Polisi hepsi karma bu dizilerin çünkü her bölümde varlar diğer departmanlar.2015 fazla uzak yıl değil O kadar yaslanmadık 2012de ejderhalar yapıldı
3 diziyi de takip ediyormusunOlsun görüntü kalitesi fark ediyor...Ama anladığı Chigo İtfayesi,Polisi hepsi karma bu dizilerin çünkü her bölümde varlar diğer departmanlar.
Grey's Anatomy,New Amsterdam takip eden biri olarak bayılmam çok normal
@Forumdash @Yakamoz-Asi @Özgür Deli gibi Chicago Med izliyorum... Dizi 7.sezonda Amerika.. Ben daha 1 sezonun ortasındayım 🤭🤭🤭 Ama aşırı sardı.
Greys Anatomy 2004 den beri izliyorum 🤩3 diziyi de takip ediyormusun
Chicagoyu diyorum polis itfaiyeyi deGreys Anatomy 2004 den beri izliyorum 🤩
Yok laaa, sadece Med başladım 🤭Chicagoyu diyorum polis itfaiyeyi de