Ürünlerin reklamı orda kişisel hesabım bloke yedi @AngelicaHe tmm bende değiştimi dedim
Şikayet edilmişaa neden bloke yedi üzüldüm ya
Şikayet edilmiş
Bilmiyorum süpriz oldu @Angelicadoğrıu düzgün paylaşım yapan biri dğeilsin ne şikayeti ya
Sakın güzel kız görünce kalbin kıyafetinden çıkacak kadar atmasın yada çenen yere düşmesin
Birgün uyanmışsın,hayat çizgi filme dönmüş......
@Zeyno @Emre Ozansoy @Angelica @Dosi @Tolstoyevski @Araf @Forumdash @Yakamoz-Asi @Cervantes @EmreCan @Alos @12.Adam @dreamy @MasacRE @MEnes
Yağa yatırım yap erinc abi Google de adamını biliyor karşısındabki adamın zengin olduğunuReklamı çıkan ürünlere bakar mısın, adeta tam altından kıymetliler.... Bunlar için insan hapse girer, market soyar... Bu ikili çeyize konup saklanır....
@bazinga @Tolstoyevski @Forumdash @Araf @Yakamoz-Asi @Zeyno @Angelica @EmreOzansoy @xemrexxx @hayret bi şey @MEnes @Sherlock @Gizmen @Dosi @Cervantes @EmreCan
Mantarlı kahve var benim sattığım e ticaret sitesinde @The_ErinchReklamı çıkan ürünlere bakar mısın, adeta tam altından kıymetliler.... Bunlar için insan hapse girer, market soyar... Bu ikili çeyize konup saklanır....
@bazinga @Tolstoyevski @Forumdash @Araf @Yakamoz-Asi @Zeyno @Angelica @EmreOzansoy @xemrexxx @hayret bi şey @MEnes @Sherlock @Gizmen @Dosi @Cervantes @EmreCan
Mantarlı kahve konusunda nediyorsun @EmreCanYağa yatırım yap erinc abi Google de adamını biliyor karşısındabki adamın zengin olduğunu
Evet var Fenerbahçe’nin başına Vinny Perth gelsin istiyorumMantarlı kahve mi var bilmiyordum
Şimdi kahve pahalı diye nohutlusu çıkmış Melo hep hile hurda ama mantarlisi ne ayak anlamadım bende 😄Mantarlı kahve mi var bilmiyordum
Evet var Fenerbahçe’nin başına Vinny Perth gelsin istiyorum