Ürünlerin reklamı orda kişisel hesabım bloke yedi @AngelicaHe tmm bende değiştimi dedim
Şikayet edilmişaa neden bloke yedi üzüldüm ya
Şikayet edilmiş
Bilmiyorum süpriz oldu @Angelicadoğrıu düzgün paylaşım yapan biri dğeilsin ne şikayeti ya
Sakın güzel kız görünce kalbin kıyafetinden çıkacak kadar atmasın yada çenen yere düşmesin
Birgün uyanmışsın,hayat çizgi filme dönmüş......
@Zeyno @Emre Ozansoy @Angelica @Dosi @Tolstoyevski @Araf @Forumdash @Yakamoz-Asi @Cervantes @EmreCan @Alos @12.Adam @dreamy @MasacRE @MEnes
Yağa yatırım yap erinc abiReklamı çıkan ürünlere bakar mısın, adeta tam altından kıymetliler.... Bunlar için insan hapse girer, market soyar... Bu ikili çeyize konup saklanır....
@bazinga @Tolstoyevski @Forumdash @Araf @Yakamoz-Asi @Zeyno @Angelica @EmreOzansoy @xemrexxx @hayret bi şey @MEnes @Sherlock @Gizmen @Dosi @Cervantes @EmreCan
Mantarlı kahve var benim sattığım e ticaret sitesinde @The_ErinchReklamı çıkan ürünlere bakar mısın, adeta tam altından kıymetliler.... Bunlar için insan hapse girer, market soyar... Bu ikili çeyize konup saklanır....
@bazinga @Tolstoyevski @Forumdash @Araf @Yakamoz-Asi @Zeyno @Angelica @EmreOzansoy @xemrexxx @hayret bi şey @MEnes @Sherlock @Gizmen @Dosi @Cervantes @EmreCan
Mantarlı kahve konusunda nediyorsun @EmreCanYağa yatırım yap erinc abi![]()
Google de adamını biliyor karşısındabki adamın zengin olduğunu
![]()
Evet var Fenerbahçe’nin başına Vinny Perth gelsin istiyorumMantarlı kahve mi var bilmiyordum
Şimdi kahve pahalı diye nohutlusu çıkmış Melo hep hile hurda ama mantarlisi ne ayak anlamadım bende 😄Mantarlı kahve mi var bilmiyordum
Evet var Fenerbahçe’nin başına Vinny Perth gelsin istiyorum