Şu an gelen tepkilerden dolayı kalan bölümleri yayınlamadılar ama tepkiler biraz geçsin yayınlarlar. O kadar para verip elde kalan bölümleri çöpe atmazlar bence.@Cervantes ucu açık biten dizi sevmiyorum
Şu an gelen tepkilerden dolayı kalan bölümleri yayınlamadılar ama tepkiler biraz geçsin yayınlarlar. O kadar para verip elde kalan bölümleri çöpe atmazlar bence.@Cervantes ucu açık biten dizi sevmiyorum
Bence baya beklenilecek en az beş yıl diyorum Gamze Özer o denklem Problemini nasıl çözecek ben bile forumda yazarken olmuyor diziye mafya soktum @CervantesŞu an gelen tepkilerden dolayı kalan bölümleri yayınlamadılar ama tepkiler biraz geçsin yayınlarlar. O kadar para verip elde kalan bölümleri çöpe atmazlar bence.
Yazabilirsin serbest@12.Adam özlemiş gel yazayım.![]()
Dur bakayım İnstagramdan bir dürteyim onuda .Sensiz okeye gitmeyiz abi
Forumdash bilmiyorum, Araf ailevi sebepler diyelim, bende yıl sonu yoğunluğu.![]()
Benim İnstagram hesabım Sair_acadebiDur bakayım İnstagramdan bir dürteyim onuda .
Benzşn giderseniz valla yancı olup,tüm taşları çalarım![]()
Ins ta da kayıtlı ismi nedir?Dur bakayım İnstagramdan bir dürteyim onuda .
Benzşn giderseniz valla yancı olup,tüm taşları çalarım![]()
Kendisine sorman daha doğru olacaktır Berkcim.Ins ta da kayıtlı ismi nedir?![]()
Buralardayım da çok kalamıyorum malasef
İntiyarımın gençlik fotoğrafı
Birgün uyanmışsın,hayat çizgi filme dönmüş......
@Zeyno @Emre Ozansoy @Angelica @Dosi @Tolstoyevski @Araf @Forumdash @Yakamoz-Asi @Cervantes @EmreCan @Alos @12.Adam @dreamy @MasacRE @MEnes
Birgün uyanmışsın,hayat çizgi filme dönmüş......
@Zeyno @Emre Ozansoy @Angelica @Dosi @Tolstoyevski @Araf @Forumdash @Yakamoz-Asi @Cervantes @EmreCan @Alos @12.Adam @dreamy @MasacRE @MEnes
Puan kaybı mı diyorsun ?
Bugün Fenerbahçe geleceği için BjklıyımPuan kaybı mı diyorsun ?Klipten ne anlam çıkarmalıyım?
Avatarını değiştir inanayım.sksskqsjshjhısjılBugün Fenerbahçe geleceği için Bjklıyım![]()
Yok o kadar da değilAvatarını değiştir inanayım.sksskqsjshjhısjıl
Kicktipp te 2 mi verdin?Yok o kadar da değil![]()
GörürsünKicktipp te 2 mi verdin?![]()
Az çok tahmin edebiliyorum yo yo ma 0 2 çifte şansGörürsün![]()
Benim İnstagram hesabım Sair_acadebi
Bu mağaza hesabı @Angelicadeğiştimi senin hesabın![]()