Şu an gelen tepkilerden dolayı kalan bölümleri yayınlamadılar ama tepkiler biraz geçsin yayınlarlar. O kadar para verip elde kalan bölümleri çöpe atmazlar bence.@Cervantes ucu açık biten dizi sevmiyorum
Şu an gelen tepkilerden dolayı kalan bölümleri yayınlamadılar ama tepkiler biraz geçsin yayınlarlar. O kadar para verip elde kalan bölümleri çöpe atmazlar bence.@Cervantes ucu açık biten dizi sevmiyorum
Bence baya beklenilecek en az beş yıl diyorum Gamze Özer o denklem Problemini nasıl çözecek ben bile forumda yazarken olmuyor diziye mafya soktum @CervantesŞu an gelen tepkilerden dolayı kalan bölümleri yayınlamadılar ama tepkiler biraz geçsin yayınlarlar. O kadar para verip elde kalan bölümleri çöpe atmazlar bence.
Yazabilirsin serbest .@12.Adam özlemiş gel yazayım.
Dur bakayım İnstagramdan bir dürteyim onuda .Sensiz okeye gitmeyiz abi
Forumdash bilmiyorum, Araf ailevi sebepler diyelim, bende yıl sonu yoğunluğu.
Benim İnstagram hesabım Sair_acadebiDur bakayım İnstagramdan bir dürteyim onuda .
Benzşn giderseniz valla yancı olup,tüm taşları çalarım
Ins ta da kayıtlı ismi nedir?Dur bakayım İnstagramdan bir dürteyim onuda .
Benzşn giderseniz valla yancı olup,tüm taşları çalarım
Kendisine sorman daha doğru olacaktır Berkcim.Ins ta da kayıtlı ismi nedir?
Buralardayım da çok kalamıyorum malasef Haftaya kadar böyle olur muhtemelen
İntiyarımın gençlik fotoğrafı
Birgün uyanmışsın,hayat çizgi filme dönmüş......
@Zeyno @Emre Ozansoy @Angelica @Dosi @Tolstoyevski @Araf @Forumdash @Yakamoz-Asi @Cervantes @EmreCan @Alos @12.Adam @dreamy @MasacRE @MEnes
Birgün uyanmışsın,hayat çizgi filme dönmüş......
@Zeyno @Emre Ozansoy @Angelica @Dosi @Tolstoyevski @Araf @Forumdash @Yakamoz-Asi @Cervantes @EmreCan @Alos @12.Adam @dreamy @MasacRE @MEnes
Puan kaybı mı diyorsun ? Klipten ne anlam çıkarmalıyım?
Bugün Fenerbahçe geleceği için BjklıyımPuan kaybı mı diyorsun ? Klipten ne anlam çıkarmalıyım?
Avatarını değiştir inanayım.sksskqsjshjhısjılBugün Fenerbahçe geleceği için Bjklıyım
Yok o kadar da değilAvatarını değiştir inanayım.sksskqsjshjhısjıl
Kicktipp te 2 mi verdin?Yok o kadar da değil
GörürsünKicktipp te 2 mi verdin?
Az çok tahmin edebiliyorum yo yo ma 0 2 çifte şansGörürsün
Benim İnstagram hesabım Sair_acadebi
Bu mağaza hesabı @Angelicadeğiştimi senin hesabın