Başında sıkılmadığın tek bir yabancı dizi bulamazsın öyle kolay kolay, tanıtım aşaması ve alışma süreci.Yahuuu sadece başında sıkıldımmm..giriş evresii sıkıcı geldi...sonra açıldı dizi.Bu emojilere bayılıyorum
Başında sıkılmadığın tek bir yabancı dizi bulamazsın öyle kolay kolay, tanıtım aşaması ve alışma süreci.Yahuuu sadece başında sıkıldımmm..giriş evresii sıkıcı geldi...sonra açıldı dizi.Bu emojilere bayılıyorum
24 dizisi izliyor bir de, fi tarihinde kalan dizi.Bizim ülkede Prime Video veriyordu ama bizde kaldırdılar sonradan. Diğer türlü muhtemelen @The_Erinch kaçırmazdı.
Dogs of Berlin canlandı birden zihnimde, bu diziyi izleyebilirsin. Hem Almanca bir dizi, rahat rahat izlersin, içinde Türk de var.İzleyecek bir şey bulamadım.
Listeme aldım, izlerim.Dogs of Berlin canlandı birden zihnimde, bu diziyi izleyebilirsin. Hem Almanca bir dizi, rahat rahat izlersin, içinde Türk de var.
Ogeday da eski reisimdir. Demek bu ikili all starda ortalığı dağtmaya geliyor haEski Reisiniz Barışdan sonra şimdide Ogedayla birlikteyemiş diye Böyükkkk dedikodular dönüyor @Sherlock @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 111531
@Dosi @Yiğitt @Özgür @Cervantes @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @xemrexxx @dreamy
AllStar pek bir can yakacakOgeday da eski reisimdir. Demek bu ikili all starda ortalığı dağtmaya geliyor ha
Bu sene tayfayı toplayıp 2020 ortamını yaşamamız lazım abiAllStar pek bir can yakacak
Survivor mu kaldı bu devirde..Bu sene tayfayı toplayıp 2020 ortamını yaşamamız lazım abiBirçok kişi izlemeyeceğim diyor şu aşamada ama All Star güzel olur
İzlemezsen bozuşuruz kütükSurvivor mu kaldı bu devirde..
Kütük dostumla aynı kişiyi desteklememiz yok mu..İzlemezsen bozuşuruz kütük
Aynen son dönemleri bozuk geçsede benimde biraz umudum var bu yıl... Bol bol atışmamız lazım 🤣🤣🤣🤣Bu sene tayfayı toplayıp 2020 ortamını yaşamamız lazım abiBirçok kişi izlemeyeceğim diyor şu aşamada ama All Star güzel olur
Kütük dostumla hiç aynı kişiyi destekleyemiyoruz ki...Kütük dostumla aynı kişiyi desteklememiz yok mu..
Kalabalık bir grup olursa o atışmalar kaçınılmaz zaten. All starda iyice bölünürüz bir de herkes birbirine girerAynen son dönemleri bozuk geçsede benimde biraz umudum var bu yıl... Bol bol atışmamız lazım 🤣🤣🤣🤣
Bu yıl zaten barışçılar, nisacılar, ogedaycılar.. Allah ne verdiyse 🤭🤭🤭Kütük dostumla hiç aynı kişiyi destekleyemiyoruz ki...
------
Kalabalık bir grup olursa o atışmalar kaçınılmaz zaten. All starda iyice bölünürüz bir de herkes birbirine girer
@Tolstoyevski'nin aşık olduğu dizi olan Dark'a da bir bakarsın, beyin yakma garantili.Listeme aldım, izlerim.
@Tolstoyevski'nin aşık olduğu dizi olan Dark'a da bir bakarsın, beyin yakma garantili.Tabii önce Dogs of Berlin'e bak, daha iyidir rahat izleme yönünden.
Kalifat'ı önermişmiydim?Önce Dogs'u izliyeyim, sonra hatirlatirsin tekrar.
Kalifat'ı önermişmiydim?tek sezonluk, 8 bölüm @MEnes
@Tolstoyevski'nin aşık olduğu dizi olan Dark'a da bir bakarsın, beyin yakma garantili.Tabii önce Dogs of Berlin'e bak, daha iyidir rahat izleme yönünden.
Sonrası yok, hemen alOnu da alayım listeme sonra.
------
Dark dediğin 3 sezonluk olan dizi mi? Louis Hofmann'lı olan?
Sonrası yok, hemen alakıcı çabuk biter. İsveçce ve arada Türkçe duyarsın
Bu diziyi benim tanıtmam doğru olmaz, @Tolstoyevski tanıtsın.Onu da alayım listeme sonra.
------
Dark dediğin 3 sezonluk olan dizi mi? Louis Hofmann'lı olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?