Sohbet & Muhabbet Konusu

Manisanın musluk suları kireçli içilmiyor, damacanada mutfakta.. O yüzden pet şişe en iyisi, evde her odada erişebileceğim yerde var. Bulunduğum oda çamaşır odası, karanlık oda o yüzden stok yeri gibi 🤭🤭🤭🤭🤭
O suların kötü olduğunu bilmiyordum :(. stokla stokla dur odaya :A

Bu dayı sen misin? :A
Tabi sen ilk kez gördün sanırım daha önce Ahmedin sunduğu itiraflarda resimlerimi paylaşmıştım birde çoğu kişi ile instagramdan görüştüğüm için Sen yadırgadımışındır 🤭🤭🤭🤭 @denizz19 kıskandığı amca benim 🤭🤭🤭🤭

Tabi sen ilk kez gördün sanırım daha önce Ahmedin sunduğu itiraflarda resimlerimi paylaşmıştım birde çoğu kişi ile instagramdan görüştüğüm için Sen yadırgadımışındır 🤭🤭🤭🤭 @denizz19 kıskandığı amca benim 🤭🤭🤭🤭
İlk defa gördüm tabii, aynen, ondan şaşırdım. :A Kafamdan böyle saçı olmayan ya da saçları beyazlaşmış birisi canlanıyordu nedense ama meğerse 30'una yeni girmiş birisi gibi genç duruyormuşsun. :A Yaş 39 değil, yaş daha 30, bir de bizi kandırıyorsun "39'um" diye. :A

İlk defa gördüm tabii, aynen, ondan şaşırdım. :A Kafamdan böyle saçı olmayan ya da saçları beyazlaşmış birisi canlanıyordu nedense ama meğerse 30'una yeni girmiş birisi gibi genç duruyormuşsun. :A Yaş 39 değil, yaş daha 30, bir de bizi kandırıyorsun "39'um" diye. :A
🧿🧿🧿

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf
Bu dayı sen misin? :A

Bakma sen o yaşa ruhu genç onun 19 daha. :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: The_Erinch and Araf
  • Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Yakında senin isminin üzerine de böyle çizik atacak @Fav10.net . :A @EmreCan
IMG_20211122_191150.jpg

• Güldürdün
  • Güldürdün