Sohbet & Muhabbet Konusu

• Güldürdün
  • Sinir Bozucu
Reactions: EmreCan and Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Cervantes
Eski Reisiniz Barışdan sonra şimdide Ogedayla birlikteyemiş diye Böyükkkk dedikodular dönüyor @Sherlock @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 111531
@Dosi @Yiğitt @Özgür @Cervantes @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @xemrexxx @dreamy
Barış ve Nisa alakam dışı ilgi alanıma girmiyorlar, Ogeday ise onu ilgi alanımdan çıkaramadım bak şimdi :A Olaya bak platonik eski aşık Sercan, eski aşk Barış ve taze aşık Ogeday Bermuda Şeytan Üçgeni gibi mübarekler allstar katliam star olmasa bari 😄😄

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Yok ya 9 ciltlik kitap...bir giriş evresi lazım... Prof.Dr. @Araf bey zade açıklar şimdi :A :A :A
@Forumdash sıkıcı olduğunu sanmıyorum, gerçi henüz izlemedim de. İşte sekiz bölümlük bir sezon, ikinci sezon onayı da geldi. :A İlk üç bölümü hallet, gerisi teker teker gelecek artık. :A

• Beğendim
Reactions: Forumdash
@Forumdash sıkıcı olduğunu sanmıyorum, gerçi henüz izlemedim de. İşte sekiz bölümlük bir sezon, ikinci sezon onayı da geldi. :A İlk üç bölümü hallet, gerisi teker teker gelecek artık. :A
Yahuuu sadece başında sıkıldımmm..giriş evresii sıkıcı geldi...sonra açıldı dizi. :bağır: :bağır: :bağır: Bu emojilere bayılıyorum :bağır::bağır::bağır::bağır:

• Güldürdün
Reactions: Forumdash and Araf