Ahahahaha her Kalifat mesajına beni etiketleme mükemmelliği...Kalifat'ı önermişmiydim? tek sezonluk, 8 bölüm @MEnes
Ahahahaha her Kalifat mesajına beni etiketleme mükemmelliği...Kalifat'ı önermişmiydim? tek sezonluk, 8 bölüm @MEnes
Yeni aya girelim bakalım@The_Erinch Edi ile Büdü’yü profiline geri getir o sana çok yakışıyordu
Onun her avatarı yakışır Sen kendi derdine yan.@The_Erinch Edi ile Büdü’yü profiline geri getir o sana çok yakışıyordu
05:19 ilk bakışta İlker Ayrık'a benziyor.
(Ukrayna The Voice)
04:30 daki süpriz @Tolstoyevski @Dosi @Zeyno @Araf @Forumdash @Yakamoz-Asi @MasacRE @Angelica
(Ukrayna The Voice)
04:30 daki süpriz @Tolstoyevski @Dosi @Zeyno @Araf @Forumdash @Yakamoz-Asi @MasacRE @Angelica
Beni 6.30'daki Sting şarkısı şaşirtti
(Ukrayna The Voice)
Edi ile Büdü geri dönmüş çok güzeeeel
Duymamıştım daha önce. Tüm dizileri süpürüyorsun
Bölümler 25 dk lık; çok hoşuma gitti... sağdan sola dönüyorum diğer bölümdeyim
Duymamıştım daha önce. Tüm dizileri süpürüyorsun
Bize oranla onlar daha boğazdan konuşuyor evet hatta İsveç'in Danimarkaya yakın bölgeside onlar gibi konuşuyorSürekli Tag Tag diyorlar...böyle gırtlaktannn gırtlaktannn bir dil @Dosi
Orası hangi bölge?Bize oranla onlar daha boğazdan konuşuyor evet hatta İsveç'in Danimarkaya yakın bölgeside onlar gibi konuşuyor
Skåne olarak geçmekteOrası hangi bölge?
Allahım nasıl gırtlakdannnnBize oranla onlar daha boğazdan konuşuyor evet hatta İsveç'in Danimarkaya yakın bölgeside onlar gibi konuşuyor
Görmüştüm izlicektim 25 dakkasaydı birazdan bakayımBölümler 25 dk lık; çok hoşuma gitti... sağdan sola dönüyorum diğer bölümdeyim
@Dosi @Araf @Tolstoyevski @Yakamoz-Asi @Forumdash