Başında sıkılmadığın tek bir yabancı dizi bulamazsın öyle kolay kolay, tanıtım aşaması ve alışma süreci.Yahuuu sadece başında sıkıldımmm..giriş evresii sıkıcı geldi...sonra açıldı dizi.![]()
![]()
Bu emojilere bayılıyorum
![]()
Başında sıkılmadığın tek bir yabancı dizi bulamazsın öyle kolay kolay, tanıtım aşaması ve alışma süreci.Yahuuu sadece başında sıkıldımmm..giriş evresii sıkıcı geldi...sonra açıldı dizi.![]()
![]()
Bu emojilere bayılıyorum
![]()
24 dizisi izliyor bir de, fi tarihinde kalan dizi.Bizim ülkede Prime Video veriyordu ama bizde kaldırdılar sonradan. Diğer türlü muhtemelen @The_Erinch kaçırmazdı.
![]()
Dogs of Berlin canlandı birden zihnimde, bu diziyi izleyebilirsin. Hem Almanca bir dizi, rahat rahat izlersin, içinde Türk de var.İzleyecek bir şey bulamadım.![]()
Listeme aldım, izlerim.Dogs of Berlin canlandı birden zihnimde, bu diziyi izleyebilirsin. Hem Almanca bir dizi, rahat rahat izlersin, içinde Türk de var.![]()
Ogeday da eski reisimdir. Demek bu ikili all starda ortalığı dağtmaya geliyor haEski Reisiniz Barışdan sonra şimdide Ogedayla birlikteyemiş diye Böyükkkk dedikodular dönüyor @Sherlock @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 111531
@Dosi @Yiğitt @Özgür @Cervantes @Zeyno @Angelica @Emre Ozansoy @xemrexxx @dreamy
AllStar pek bir can yakacakOgeday da eski reisimdir. Demek bu ikili all starda ortalığı dağtmaya geliyor ha![]()
Bu sene tayfayı toplayıp 2020 ortamını yaşamamız lazım abiAllStar pek bir can yakacak![]()
![]()
![]()
Survivor mu kaldı bu devirde..Bu sene tayfayı toplayıp 2020 ortamını yaşamamız lazım abiBirçok kişi izlemeyeceğim diyor şu aşamada ama All Star güzel olur
![]()
İzlemezsen bozuşuruz kütükSurvivor mu kaldı bu devirde..![]()
Kütük dostumla aynı kişiyi desteklememiz yok mu..İzlemezsen bozuşuruz kütük![]()
Aynen son dönemleri bozuk geçsede benimde biraz umudum var bu yıl... Bol bol atışmamız lazım 🤣🤣🤣🤣Bu sene tayfayı toplayıp 2020 ortamını yaşamamız lazım abiBirçok kişi izlemeyeceğim diyor şu aşamada ama All Star güzel olur
![]()
Kütük dostumla hiç aynı kişiyi destekleyemiyoruz ki...Kütük dostumla aynı kişiyi desteklememiz yok mu..
Kalabalık bir grup olursa o atışmalar kaçınılmaz zaten. All starda iyice bölünürüz bir de herkes birbirine girerAynen son dönemleri bozuk geçsede benimde biraz umudum var bu yıl... Bol bol atışmamız lazım 🤣🤣🤣🤣
Bu yıl zaten barışçılar, nisacılar, ogedaycılar.. Allah ne verdiyse 🤭🤭🤭Kütük dostumla hiç aynı kişiyi destekleyemiyoruz ki...
------
Kalabalık bir grup olursa o atışmalar kaçınılmaz zaten. All starda iyice bölünürüz bir de herkes birbirine girer![]()
@Tolstoyevski'nin aşık olduğu dizi olan Dark'a da bir bakarsın, beyin yakma garantili.Listeme aldım, izlerim.![]()
@Tolstoyevski'nin aşık olduğu dizi olan Dark'a da bir bakarsın, beyin yakma garantili.Tabii önce Dogs of Berlin'e bak, daha iyidir rahat izleme yönünden.
![]()
Kalifat'ı önermişmiydim?Önce Dogs'u izliyeyim, sonra hatirlatirsin tekrar.![]()
Kalifat'ı önermişmiydim?tek sezonluk, 8 bölüm @MEnes
@Tolstoyevski'nin aşık olduğu dizi olan Dark'a da bir bakarsın, beyin yakma garantili.Tabii önce Dogs of Berlin'e bak, daha iyidir rahat izleme yönünden.
![]()
Sonrası yok, hemen alOnu da alayım listeme sonra.
------
Dark dediğin 3 sezonluk olan dizi mi? Louis Hofmann'lı olan?
Sonrası yok, hemen alakıcı çabuk biter. İsveçce ve arada Türkçe duyarsın
![]()
Bu diziyi benim tanıtmam doğru olmaz, @Tolstoyevski tanıtsın.Onu da alayım listeme sonra.
------
Dark dediğin 3 sezonluk olan dizi mi? Louis Hofmann'lı olan?