Hande Reçel Fan Club.O ney ki
Hande Reçel Fan Club.O ney ki
Kahvaltıda bal dışında tatlı tüketmiyorum.Hande Reçel Fan Club.
Benim mesaj sayım dünden beri 970 ' de takılı kaldı. Galiba bugda kaldım.
Bir burada, birde kutlama konumda yazdım. Başka yerde yazmadım. Sanki kendisi yazmamış gibi bana diyor birde. Tolstoyevski cevap vermese sen de benim gibi merak ediyordun hala.Her konuda sormuşsun bunu sende
Ben olmasan kaç kere daha soracaktın Kim bilir
Saçı güzel de üstüne daha güzel bir şey giyse olurmuş ama nedense ben yakıştırdım.Birinin bu kıza stil öğretmesi lazım. O beyaz gömlek ne öyle. Sen zaten 1.50 kızsın. Bunu giyerek 1 metre gözüküyorsun. @slhttnmtl
O saç ne ayrıca. Sonradan görme tarzı olmuş.
------
Her konuda sormuşsun bunu sende
Ben olmasan kaç kere daha soracaktın Kim bilir
bende evdeyim . yarın akşama da kısmetse manisadayız.Evdeyim abi bu gece maalesef. Sen napıyorsun?
Hayırlı yolculuklar şimdiden İyi tatil yaptınbende evdeyim . yarın akşama da kısmetse manisadayız.
Dersin beyimiz taş taşıdıHayırlı yolculuklar şimdiden İyi tatil yaptın
Orası öyle de ben tatil derken deniz, kum, güneş anlamında söylemiştim...Dersin beyimiz taş taşıdı
ben seni götürcem sahileOrası öyle de ben tatil derken deniz, kum, güneş anlamında söylemiştim...
Saçı güzel de üstüne daha güzel bir şey giyse olurmuş ama nedense ben yakıştırdım.
Bir burada, birde kutlama konumda yazdım. Başka yerde yazmadım. Sanki kendisi yazmamış gibi bana diyor birde. Tolstoyevski cevap vermese sen de benim gibi merak ediyordun hala.
Bilmez miyim? Tam senlik bir söz sanatı. Seversin abartmayı ne de olsa.Saç rengi yüzüne yakışmamış. Aşırı tombul göstermiş. Giydikleri de Aşırı kilolu göstermiş. Olmamış
Mübalağa söz sanatından haberin var mı
Bilmez miyim? Tam senlik bir söz sanatı. Seversin abartmayı ne de olsa.
Forum oyunları kategorisindeki konulara yazılan mesajlar, mesaj sayını etkilemiyor. Aynı şekilde kutlama ve tebrikler kategorisindeki konularda.Benim mesaj sayım dünden beri 970 ' de takılı kaldı. Galiba bugda kaldım.
Teşekkürler ederim. Evet öyle imiş. @Tolstoyevski 'de bahsetmişti bu durumdan . Öğrenmeden önce bir sıkıntı var sanıyordum ben .Forum oyunları kategorisindeki konulara yazılan mesajlar, mesaj sayını etkilemiyor. Aynı şekilde kutlama ve tebrikler kategorisindeki konularda.
Noluyor olmamış şenliği mi başladı, herkes olmamışları yardırmış...Sanat bizim işimiz. Bununla anca gurur duyarım @MEnes
Noluyor olmamış şenliği mi başladı, herkes olmamışları yardırmış...