- Reaksiyon puanı
- 114,263
- Puanı
- 1,060
Forum kıskandı çekemedi En favori güzeldeAvatarımdaki hâliyle dünya olmasa bile Türkiye klasmanında kendisine yer bulabilir. 🥺🥰🥺🥰
Forum kıskandı çekemedi En favori güzeldeAvatarımdaki hâliyle dünya olmasa bile Türkiye klasmanında kendisine yer bulabilir. 🥺🥰🥺🥰
Etkinliğin içeriği uygun değildi. En sevdiği oyuncuyu seçiyordu millet kendince.Forum kıskandı çekemedi En favori güzelde
Yinede final turu gördü neyseki antilere karşıEtkinliğin içeriği uygun değildi. En sevdiği oyuncuyu seçiyordu millet kendince.
Türkiye’deki en güzel oyuncu olduğu konusunda hemfikiriz artık dimi 🤝@dreamy müsait olduğun zaman beraber Hande Erçel övelim, olur mu? 🤔🥺🥰
Aaa ben şok kız 😱Türkiye’deki en güzel oyuncu olduğu konusunda hemfikiriz artık dimi 🤝
Neden şok oldun, her şey ayan beyan ortada.Aaa ben şok kız 😱
Neden şok oldun, her şey ayan beyan ortada.
Abartma.Türkiye’deki en güzel oyuncu olduğu konusunda hemfikiriz artık dimi 🤝
Sende mi HRFC oldun.@dreamy müsait olduğun zaman beraber Hande Erçel övelim, olur mu? 🤔🥺🥰
Avatarımdaki fotoğrafın fanıyım... 🥰🥰Sende mi HRFC oldun.
O da yeter! Bir oldukça kudretleniyoruz!Avatarımdaki fotoğrafın fanıyım... 🥰🥰
Evi ellemişlerdir temizlemişlerdir .Hakaten dediğn gibi ablaEvet öyleymiş 4 kişi tutuklandı şundan diyorum gelin Betül ve Uğurdan swap izi çıkmıştı neden çıktı neden Betülüde öldürmedi bu kiralık katil anlamıyorum
Bilecikite bu var
Avatarından utanmalısın.Abartma.
Sana inat HE & BÖ ikilisini aynı anda avatara koyacağım. 😡Avatarından utanmalısın.
BÖ kim?Sana inat HE & BÖ ikilisini aynı anda avatara koyacağım. 😡
Elim ayağım titremeye başladı. 😡😡BÖ kim?
Yapma...O da yeter! Bir oldukça kudretleniyoruz!
Sen HRFC değil misin yoksa. 😱Yapma...
O ney kiSen HRFC değil misin yoksa. 😱