Forum kıskandı çekemedi En favori güzeldeAvatarımdaki hâliyle dünya olmasa bile Türkiye klasmanında kendisine yer bulabilir. 🥺🥰🥺🥰
Forum kıskandı çekemedi En favori güzeldeAvatarımdaki hâliyle dünya olmasa bile Türkiye klasmanında kendisine yer bulabilir. 🥺🥰🥺🥰
Etkinliğin içeriği uygun değildi. En sevdiği oyuncuyu seçiyordu millet kendince.Forum kıskandı çekemedi En favori güzelde![]()
Yinede final turu gördü neyseki antilere karşıEtkinliğin içeriği uygun değildi. En sevdiği oyuncuyu seçiyordu millet kendince.![]()
Türkiye’deki en güzel oyuncu olduğu konusunda hemfikiriz artık dimi 🤝@dreamy müsait olduğun zaman beraber Hande Erçel övelim, olur mu? 🤔🥺🥰
Aaa ben şok kız 😱Türkiye’deki en güzel oyuncu olduğu konusunda hemfikiriz artık dimi 🤝
Neden şok oldun, her şey ayan beyan ortada.Aaa ben şok kız 😱
Neden şok oldun, her şey ayan beyan ortada.![]()
Abartma.Türkiye’deki en güzel oyuncu olduğu konusunda hemfikiriz artık dimi 🤝
Sende mi HRFC oldun.@dreamy müsait olduğun zaman beraber Hande Erçel övelim, olur mu? 🤔🥺🥰
Avatarımdaki fotoğrafın fanıyım... 🥰🥰Sende mi HRFC oldun.![]()
O da yeter! Bir oldukça kudretleniyoruz!Avatarımdaki fotoğrafın fanıyım... 🥰🥰
Evi ellemişlerdir temizlemişlerdir .Hakaten dediğn gibi ablaEvet öyleymiş 4 kişi tutuklandı şundan diyorum gelin Betül ve Uğurdan swap izi çıkmıştı neden çıktı neden Betülüde öldürmedi bu kiralık katil anlamıyorum
Bilecikite bu var
Avatarından utanmalısın.Abartma.![]()
Sana inat HE & BÖ ikilisini aynı anda avatara koyacağım. 😡Avatarından utanmalısın.![]()
BÖ kim?Sana inat HE & BÖ ikilisini aynı anda avatara koyacağım. 😡
Elim ayağım titremeye başladı. 😡😡BÖ kim?![]()
Yapma...O da yeter! Bir oldukça kudretleniyoruz!![]()
Sen HRFC değil misin yoksa. 😱Yapma...![]()
O ney kiSen HRFC değil misin yoksa. 😱