- Reaksiyon puanı
- 114,263
- Puanı
- 1,060
@Araf beni adamdan saymıyor unuttun mu futbol konusunda kalbimi kırdı orada konu açmıyorum bu ara mutlu olsun
@Araf beni adamdan saymıyor unuttun mu futbol konusunda kalbimi kırdı orada konu açmıyorum bu ara mutlu olsun
@Dosi ile @Tolstoyevski olabilir mi, bilemedim. Süper Moderatör işi olduğunu düşünüyorum nedense. Sonuç olarak Moderatör kendi ilgili bölümünü temizliyor sadece.
Sıcak ya bu aralar, terle birlikte iş yapılmıyor.Paslandığın için ağırlık yapar tabii, arada taşı, paslanma.
Dosi ve Tolsto'nun ilgili olmadığı bölüm yok gibi bir şey@Dosi ile @Tolstoyevski olabilir mi, bilemedim. Süper Moderatör işi olduğunu düşünüyorum nedense. Sonuç olarak Moderatör kendi ilgili bölümünü temizliyor sadece.
O zaman tatile git, çok çalışıyorsun, tatil senin de hakkın.Sıcak ya bu aralar, terle birlikte iş yapılmıyor.
İlgili derken bölüme yetkili manasında.Dosi ve Tolsto'nun ilgili olmadığı bölüm yok gibi bir şey
Yetkili olmadıkları da yok gibi bir şeyO zaman tatile git, çok çalışıyorsun, tatil senin de hakkın.
------
İlgili derken bölüme yetkili manasında.
Tatile gitmemek için nedenlerim başlıklı bir kitap yazabilirim.O zaman tatile git, çok çalışıyorsun, tatil senin de hakkın.
------
İlgili derken bölüme yetkili manasında.
Gerçi bütün düzen değişmiştir, yetki kavramı falan. Ben emekliyim, çok eskiyim.Yetkili olmadıkları da yok gibi bir şey
Birinci Neden:: Tatil boştur, çalışmak hoştur.Tatile gitmemek için nedenlerim başlıklı bir kitap yazabilirim.
Üçüncü neden: ikinci nedenGerçi bütün düzen değişmiştir, yetki kavramı falan. Ben emekliyim, çok eskiyim.
------
Birinci Neden:: Tatil boştur, çalışmak hoştur.
İkinci Neden: Birinci neden.
Eskiden Moderatör belli bölümler dahilinde çalışma yapıyordu, öyle hatırlıyorum da. Değişmiş olabilir tabii, eskide kaldım.Bizim tek yetkimiz olmayan alan kullanıcı adını değiştirmek isteyenlere onay kısmı her yerde yetkimiz var
Ben ve @Tolstoyevski rahat dururmuyuz sandın?
Aslında tüm olay buAntalya'da yaşıyorsun kardeşim, normaldir.
(@bazinga iki muhabbet ettirmedi, sohbeti taşımış. Neyse buradan devam. )
Abla artık Müge anlı daki olay çözüldüValla evet ev hanımıyım ama ben böyle çorba hiç yapmadım internette tarifi varmıydı baktınmı
Afyon'da yaşıyor olsaydın, Denizli'ye hasretin büyük olurdu. Gerçi ben Afyon'da yaşamıyorum ama mesele o değil. Afyonlu olanlar ayrı bir seviyor Denizli'yi.Aslında tüm olay bu
Ben taşımalarını bekliyordum yazışırken Konuyu dağıttık
@Araf , katil bahçıvan çıktı...
Abla artık Müge anlı daki olay çözüldü
N gibi abla.Kiralık katil yanlış ev karıştırmış ablaEvet canım çok şaşırdım yinede kafama yatmayan şeyler var
N gibi abla.Kiralık katil yanlış ev karıştırmış abla
Burada da yapabilirsin@dreamy müsait olduğun zaman beraber Hande Erçel övelim, olur mu? 🤔🥺🥰
Avatarımdaki hâliyle dünya olmasa bile Türkiye klasmanında kendisine yer bulabilir. 🥺🥰🥺🥰Burada da yapabilirsin
@dreamyHande Erçel Dünyanın En Güzel Kadını Seçildi! Top Beauty World 2020 Oylaması Sonuçlandı
Güzelliği ile dikkat çeken başarılı oyuncu Hande Erçel, güzelliğiyle dünya çapında ses getirmeyi başardı. Amerika merkezli internet sitesinin yaptığı listeye göre Hande Erçel ‘Top Beauty World 2020’nin ‘En Güzel 100 Kadını’ sıralamasında 1. sırada yer aldı. İlk 10 şu şekilde sonuçlandı: Hande...fav10.net