OkHayır önce sana şarkıya dair cevap yazıp, sonra konunun formatına uygun olması amaçlı şu an dinlediğim bir şarkıyı paylaştım. O konuda cevap vermenin raconu bu![]()
------
@xdragxx sen neye şaşırıyorsun
OkHayır önce sana şarkıya dair cevap yazıp, sonra konunun formatına uygun olması amaçlı şu an dinlediğim bir şarkıyı paylaştım. O konuda cevap vermenin raconu bu![]()
Nasıl yani her daim zaten öyle yapılıyor o konudaOkher neyse
![]()
Sohbetin şarkıyla hiçbir alakası olmamasına..
Şarkı konusunda sohbet tarzı olmasın diye aynı dakika olduğu için buraya yazdım. @Tolstoyevski anladıSohbetin şarkıyla hiçbir alakası olmamasına..
Her konudayız resmenŞarkı konusunda sohbet tarzı olmasın diye aynı dakika olduğu için buraya yazdım. @Tolstoyevski anladı![]()
Belirtmen lazım o zaman biz ve diğer üyeler anlamaz çünkü...Şarkı konusunda sohbet tarzı olmasın diye aynı dakika olduğu için buraya yazdım. @Tolstoyevski anladı![]()
Anlamanız için neden gayret göstereyimBelirtmen lazım o zaman biz ve diğer üyeler anlamaz çünkü...
Aferin sanaAnlamanız için neden gayret göstereyim
Misal bugün yoğun konuştuğumuz mevzu için bu görseli atayım ama sen anlarsın başkaları değil
![]()
Anlamanız için neden gayret göstereyim
Misal bugün yoğun konuştuğumuz mevzu için bu görseli atayım ama sen anlarsın başkaları değil
![]()
İfşa olmayalım diye belirtmemiştimHayır ben de anlarım@xdragxx
İfşa olmayalım diye belirtmemiştim![]()
De sus artık 🤫Derin Fav10'da neler dönüyor neler gerçi![]()
İlk mi 😱
Ben bolca fırça yemekten dolayı çoktan bağışıklık kazandım o konularda, hafif bile geliyor yemek sana da kolaylıklar diliyorum geçmiş olsun
İlk mi 😱
Ozaman devamı gelecek sen böyle yaptıkça![]()
Ben bolca fırça yemekten dolayı çoktan bağışıklık kazandım o konularda, hafif bile geliyor yemek sana da kolaylıklar diliyorum geçmiş olsun
@Dosi
Ne kadar serbestsinKapanmayak yaa istemiyom alıştım artık rahatım serbestim yasağı kaldıramam
ÇoookNe kadar serbestsin![]()