Keith Long
Favori Üye
Rusya’ya gidip sputnikini olsun O zaman 😂Biontechten değil koronadan korksun, korona çok tehlikeli.
Rusya’ya gidip sputnikini olsun O zaman 😂Biontechten değil koronadan korksun, korona çok tehlikeli.
O da olur tabii imkanı varsa.Rusya’ya gidip sputnikini olsun O zaman 😂
Olmayın oldurmayın içinde zehir var(!)Şu anki aşı karşıtları ilerde aşı zorunlu olunca yerli aşıya mecbur kalacaklar.türkiyede şu ana kadar yalnızca bir aşı yerliydi o yüzden şu an çıkacak olan yerli aşıya güvenmiyorum çok risk alıyor aşı karşıtları
Aynısını düşünüyorum. Haydi bazı kişileri başka kefeye koyuyorum da çoğu kişi istemeye istemeye o aşıyı olacak. Şimdiden hazır Biontech gibi bir aşı var.Şu anki aşı karşıtları ilerde aşı zorunlu olunca yerli aşıya mecbur kalacaklar.türkiyede şu ana kadar yalnızca bir aşı yerliydi o yüzden şu an çıkacak olan yerli aşıya güvenmiyorum çok risk alıyor aşı karşıtları
Dediğim gibi Türk aşısı Türkiyenin 2. aşısı olcak biontech varken herkes vurulmalıOlmayın oldurmayın içinde zehir var(!)
Nolcak bu halk bilmiyorum kışın yine kapancaz gibiAynısını düşünüyorum. Haydi bazı kişileri başka kefeye koyuyorum da çoğu kişi istemeye istemeye o aşıyı olacak. Şimdiden hazır Biontech gibi bir aşı var.
Aşı olmayanlara olacak sınırlamaDediğim gibi Türk aşısı Türkiyenin 2. aşısı olcak biontech varken herkes vurulmalı
Nolcak bu halk bilmiyorum kışın yine kapancaz gibi
Kapanmayak yaa istemiyom alıştım artık rahatım serbestim yasağı kaldıramamDediğim gibi Türk aşısı Türkiyenin 2. aşısı olcak biontech varken herkes vurulmalı
Nolcak bu halk bilmiyorum kışın yine kapancaz gibi
Aşı olmayanlara sınırlama gelecek ev hapsiKapanmayak yaa istemiyom alıştım artık rahatım serbestim yasağı kaldıramam
ALLAH HEPSİNİ ISLAH ETSİN AMİNNNNNNNNNNNN ECMAİN YARABBİM SEN KABUL ETAşı olmayanlara sınırlama gelecek ev hapsi