Denizli neredeyse 2 katına çıkmış.![]()
Baya bir yüksek. Maske takmadan mı geziyorlar, birbirinin yüzlerine mi tükürüyorlar anlamadım.Siirt rekor kırmış 😱
Gidip görmek istedim bi anBaya bir yüksek. Maske takmadan mı geziyorlar, birbirinin yüzlerine mi tükürüyorlar anlamadım.![]()
Ay yok kalsın.Gidip görmek istedim bi an![]()
Oha artık ülkenin yarısı orada yaşasa bu kadar olmazSiirt rekor kırmış 😱
Siirtte neler oluyor böyleOha artık ülkenin yarısı orada yaşasa bu kadar olmaz![]()
Hayallerindeki şeylerSiirtte neler oluyor böyle![]()
Zaten Biontech için iki doz, Sinovac içinse 3 doz olanlar daha yeni yeni olmaya başladı. Yani aşısı tamamlanan sayısı daha yeni yeni artmaya başladı. Bir veri değil henüz gibi duruyor ama önümüzdeki 2-3 hafta aşı etkisi için tam veri vermede yardımcı olacaktır.SON DAKİKA!
Aktif vakaların %87’sinin, hastanede Covid-19 nedeniyle yatanların %95'inin aşılarının tamamlanmamış olduğu açıklandı.
Bu tip bilgileri daha yüksek sesle haykırmaları gerekiyor. Bu %5'lik kısmın da büyük kısmı 2 doz Sinovac olanlardır yüksek ihtimal...SON DAKİKA!
Aktif vakaların %87’sinin, hastanede Covid-19 nedeniyle yatanların %95'inin aşılarının tamamlanmamış olduğu açıklandı.
Sputniki bekliyor benim bir arkadaşım @bazingaBu tip bilgileri daha yüksek sesle haykırmaları gerekiyor. Bu %5'lik kısmın da büyük kısmı 2 doz Sinovac olanlardır yüksek ihtimal...
Sputnik yalan oldu hiç beklemesin mis gibi Biontech var.Sputniki bekliyor benim bir arkadaşım @bazinga