Denizli neredeyse 2 katına çıkmış.
Baya bir yüksek. Maske takmadan mı geziyorlar, birbirinin yüzlerine mi tükürüyorlar anlamadım.Siirt rekor kırmış 😱
Gidip görmek istedim bi anBaya bir yüksek. Maske takmadan mı geziyorlar, birbirinin yüzlerine mi tükürüyorlar anlamadım.
Ay yok kalsın. Pandemiden sonra bile gitmem ben oraya.Gidip görmek istedim bi an
Oha artık ülkenin yarısı orada yaşasa bu kadar olmazSiirt rekor kırmış 😱
Siirtte neler oluyor böyleOha artık ülkenin yarısı orada yaşasa bu kadar olmaz
Hayallerindeki şeylerSiirtte neler oluyor böyle
Zaten Biontech için iki doz, Sinovac içinse 3 doz olanlar daha yeni yeni olmaya başladı. Yani aşısı tamamlanan sayısı daha yeni yeni artmaya başladı. Bir veri değil henüz gibi duruyor ama önümüzdeki 2-3 hafta aşı etkisi için tam veri vermede yardımcı olacaktır.SON DAKİKA!
Aktif vakaların %87’sinin, hastanede Covid-19 nedeniyle yatanların %95'inin aşılarının tamamlanmamış olduğu açıklandı.
Bu tip bilgileri daha yüksek sesle haykırmaları gerekiyor. Bu %5'lik kısmın da büyük kısmı 2 doz Sinovac olanlardır yüksek ihtimal...SON DAKİKA!
Aktif vakaların %87’sinin, hastanede Covid-19 nedeniyle yatanların %95'inin aşılarının tamamlanmamış olduğu açıklandı.
Sputniki bekliyor benim bir arkadaşım @bazingaBu tip bilgileri daha yüksek sesle haykırmaları gerekiyor. Bu %5'lik kısmın da büyük kısmı 2 doz Sinovac olanlardır yüksek ihtimal...
Sputnik yalan oldu hiç beklemesin mis gibi Biontech var.Sputniki bekliyor benim bir arkadaşım @bazinga