Oh gerçekleri söyledim yine. H*NDE FANLARI VAR YA HANİ YARANMAYA ÇALIŞTIĞIN ARTI SÇK VE K*REM FANLARI DA VAR.OK. Demet Akbağ'a kötü diyenin aklından şüphe ederim.
Oh gerçekleri söyledim yine. H*NDE FANLARI VAR YA HANİ YARANMAYA ÇALIŞTIĞIN ARTI SÇK VE K*REM FANLARI DA VAR.OK. Demet Akbağ'a kötü diyenin aklından şüphe ederim.
HanKer fanları kalp ben.Oh gerçekleri söyledim yine. H*NDE FANLARI VAR YA HANİ YARANMAYA ÇALIŞTIĞIN ARTI SÇK VE K*REM FANLARI DA VAR.
Aklından şüphe ettiğin insanlara böyle diyorsun yani.HanKer fanları kalp ben.
Bu arada BB şahsı bile 4. tura gelmişken Demet Akbağ'ın ilk turda elenmesi...
Ay bir şeye de Hande Queen'i karıştırma ya. Bu konuyu da kapat.Aklından şüphe ettiğin insanlara böyle diyorsun yani.
BB kim anlamadım, önceden de olmuştu da reçelli bazlama bile üst tura çıktı, gerçi o overratedın da overratedı.
HanKer fanları kalp ben.
Bazı ergen fanlar dışında fena bir fandom değil gibiler. @slhttnmtlNe oldu beyefendi HanKer fanlarını seviyon
E aklından şüphe ederim dedin, o reziller oyuncu bile değil dedi, öteki konuda da gayet haklıyım...Ay bir şeye de Hande Queen'i karıştırma ya. Bu konuyu da kapat.
Demet Akbağ'ın en zayıf rakibi.
DELİRMİŞSİN. SADECE YARANMAK İÇİN YAPIYORUM DE DE KURTULALIM.Bazı ergen fanlar dışında fena bir fandom değil gibiler. @slhttnmtl
DELİRMİŞSİN. SADECE YARANMAK İÇİN YAPIYORUM DE DE KURTULALIM.Bazı ergen fanlar dışında fena bir fandom değil gibiler. @slhttnmtl
Niye yaranayım be onlara.E aklından şüphe ederim dedin, o reziller oyuncu bile değil dedi, öteki konuda da gayet haklıyım...
Gidip bakıyım bari yorumumu da yazarım.
------
DELİRMİŞSİN. SADECE YARANMAK İÇİN YAPIYORUM DE DE KURTULALIM.
------
Bazı ergen fanlar dışında fena bir fandom değil gibiler. @slhttnmtl
E aklından şüphe ederim dedin, o reziller oyuncu bile değil dedi, öteki konuda da gayet haklıyım...
Gidip bakıyım bari yorumumu da yazarım.
------
------
Çünkü çoklar.Niye yaranayım be onlara.
Aynı grupta değiller, bu tur elenen 2. grupta olan şahıs.@Emre Ozansoy aynı gruptalar mıydı bunlar, orada BB yok da güzel olmasına rağmen overrated olan AB var.
Yine bir şeyler yapmışız @slhttnmtlSohbet-Muhabbet Forum Oyunu olmuş yahu
Anladım sonunda, 2. gruba gittim de 1. grupta Hazal'ımın rakibiydi o. Hem güzel birisi de, Hande Reçel çıkacağına keşke o çıksaydı.Aynı grupta değiller, bu tur elenen 2. grupta olan şahıs.
Dönmesin bi daha kalsın orada artık arka odaya mı ön odaya mı Kırmızı Oda'ya mı geçiyorsa geçsinAman aman gitsin İtalya'ya ne ... yiyorsa orada yesin.
Yurt dışı satışlarında bi fayda oluyor tekİspanya, sayemizde daha kaliteli bir yer oldu.
Ben deOK. Demet Akbağ'a kötü diyenin aklından şüphe ederim.
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 Emre senden böyle birşey beklemiyordumOh gerçekleri söyledim yine. H*NDE FANLARI VAR YA HANİ YARANMAYA ÇALIŞTIĞIN ARTI SÇK VE K*REM FANLARI DA VAR.
🤮🤮🤮HanKer fanları kalp ben.
Kırmızı Oda aşar onu.Dönmesin bi daha kalsın orada artık arka odaya mı ön odaya mı Kırmızı Oda'ya mı geçiyorsa geçsin
Doğru yurt dışı satışlarında bi fayda oluyor tek
Ben de
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 Emre senden böyle birşey beklemiyordum
🤮🤮🤮
HaklısınKırmızı Oda aşar onu.