Emre Ozansoy
Moderatör
Hangi gerçekleri?Gerçekleri de görünce, neyse au-revoir.![]()
Hangi gerçekleri?Gerçekleri de görünce, neyse au-revoir.![]()
Susmak bilmedik, ama ben gidince kimse konuşmamış.
Benim senin fanı olduğun adamlar hakkında söylediğim gerçekler.Hangi gerçekleri?![]()
Ben kimsenin fanı değilim, sevdiğim ve desteklediğim kişileri de ölümüne savunmam.Benim senin fanı olduğun adamlar hakkında söylediğim gerçekler.![]()
İzlemediğim diziye harika diye ben demiştim dimi.Ben kimsenin fanı değilim, sevdiğim ve desteklediğim kişileri de ölümüne savunmam.Objektif olarak değerlendirdim, sen kabul etmedin.
![]()
E ve H kim? 😱İzlemediğim diziye harika diye ben demiştim dimi.Ben sevdiğim ve desteklediğim kişileri ölümüne savunurum ki haksızmış diyeceğim kişiyi sevip savunmam.
Zaten isimlerini bsş harfi E ve H olan kişilerin ne kadar doğru konuştuğunu cümle alem biliyor, K*r*m fanları bile.
![]()
Susmak bilmedik, ama ben gidince kimse konuşmamış.![]()
@/12.Adam "dondurma reis" demiş, @/slhttnmtl ve @/Alos da öyle devam etmişti.Barışa çok salladılarmı emre![]()
Nasıl gözükmüyor bende gözüküyorBu arada, ben konuyu yok saymadım bir şey yapmadım ama ana sayfamda gözükmüyor neden?@Alos sorun sadece sende değilmiş.
------
@/12.Adam "dondurma reis" demiş, @/slhttnmtl ve @/Alos da öyle devam etmişti.![]()
Bende gözükmüyor. Bildirimlerden geliyorum konuya.Nasıl gözükmüyor bende gözüküyor![]()
Sorunun tek ben de olmamasına sevindimBu arada, ben konuyu yok saymadım bir şey yapmadım ama ana sayfamda gözükmüyor neden?@Alos sorun sadece sende değilmiş.
------
@/12.Adam "dondurma reis" demiş, @/slhttnmtl ve @/Alos da öyle devam etmişti.![]()
Survivor'da geçen gereksiz bir muhabbet.Sorunun tek ben de olmamasına sevindim
Dondurma ne alaka ama onu çözemedim![]()
Ben de de gözükmüyorNasıl gözükmüyor bende gözüküyor![]()
Ben de öyle yapıyorumBende gözükmüyor. Bildirimlerden geliyorum konuya.![]()
Hee sağolSurvivor'da geçen gereksiz bir muhabbet.![]()
Öyle olmuş.Forum oyunlarını yok saymış olabilir misiniz? @Alos @Emre Ozansoy
Ben yok saydımForum oyunlarını yok saymış olabilir misiniz? @Alos @Emre Ozansoy
cCc'nin sütlacını kıskanıp dondurmaya mı çevirdi yoksa.Survivor'da geçen gereksiz bir muhabbet.![]()
Survivor'ı izlememiştin sanırım, olaylara pek hakimsin.cCc'nin sütlacını kıskanıp dondurmaya mı çevirdi yoksa.Bu heriften tam beklenilecek hareket.
![]()