Galiba, oraya taşındığı için öyle olmuş.Konu Dışı'nda değil miydi be burası en son.
Hayır, ara sıra izliyordum ve Cemal Can'ın sütlaç sevgisini kast ettim. Kesin h... gibi dondurmaları yedi kimseye de bırakmadı.Survivor'ı izlememiştin sanırım, olaylara pek hakimsin. Sütlaç ayrı olay, dondurma ayrı olay. İyi ki de yemiş dondurmaları.
Ülkemizde kıymeti bilinmeyenlerin yurt dışında değer görmesi ne kadar üzücü. @slhttnmtlAklıma dondurma demişken Can Yaman'ın dondurması geldi
Buna 51 bölüm prim verdikleri yeter.
Umarım yeni sezonda ekranda olur da bol bol izleriz.Buna 51 bölüm prim verdikleri yeter.
Aman aman gitsin İtalya'ya ne ... yiyorsa orada yesin.Umarım yeni sezonda ekranda olur da bol bol izleriz.
İyi olan şeylere karşı senin alerjin var.Aman aman gitsin İtalya'ya ne ... yiyorsa orada yesin.
Bu arada, ben konuyu yok saymadım bir şey yapmadım ama ana sayfamda gözükmüyor neden? @Alos sorun sadece sende değilmiş.
------
@/12.Adam "dondurma reis" demiş, @/slhttnmtl ve @/Alos da öyle devam etmişti.
Bunlar mı iyi. Dur o zaman efsane bir şey geliyor.İyi olan şeylere karşı senin alerjin var.
Büyük rezillik İspanya ya rezil olduk .
Kerem, Yusuf, Burak, Can... Bunlar iyi, ama sen sevmiyorsun garip. Demet Akbağ tabi ki efsane.Bunlar mı iyi. Dur o zaman efsane bir şey geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 103115
Aahhh olamaz, tüm vücudum kızardı.
İspanya, sayemizde daha kaliteli bir yer oldu.Büyük rezillik İspanya ya rezil olduk .
Ben yok saydım
Senin iyi dediğin o adamlar hakkında fanları dışında yapılan yorumlar, imajları belli. Allah'tan Demet Akbağ'a kötü demiyorsun.Kerem, Yusuf, Burak, Can... Bunlar iyi, ama sen sevmiyorsun garip. Demet Akbağ tabi ki efsane.
Konuda kaç mesaj yazdıysak o kadar eksiliyor sanırım benden de 63 gitmiş o haldeBenden sadece 162 mesaj eksildi @Tolstoyevski
Dondurmanızın üstüne ekstra meme kası ister misiniz @slhttnmtl
OK. Demet Akbağ'a kötü diyenin aklından şüphe ederim.Senin iyi dediğin o adamlar hakkında fanları dışında yapılan yorumlar, imajları belli. Allah'tan Demet Akbağ'a kötü demiyorsun.