Galiba, oraya taşındığı için öyle olmuş.Konu Dışı'nda değil miydi be burası en son.![]()
Hayır, ara sıra izliyordum ve Cemal Can'ın sütlaç sevgisini kast ettim.Survivor'ı izlememiştin sanırım, olaylara pek hakimsin.Sütlaç ayrı olay, dondurma ayrı olay. İyi ki de yemiş dondurmaları.
![]()
![]()
Ülkemizde kıymeti bilinmeyenlerin yurt dışında değer görmesi ne kadar üzücü.Aklıma dondurma demişken Can Yaman'ın dondurması geldi![]()
![]()
Buna 51 bölüm prim verdikleri yeter.
Umarım yeni sezonda ekranda olur da bol bol izleriz.Buna 51 bölüm prim verdikleri yeter.![]()
Aman aman gitsin İtalya'ya ne ... yiyorsa orada yesin.Umarım yeni sezonda ekranda olur da bol bol izleriz.![]()
![]()
İyi olan şeylere karşı senin alerjin var.Aman aman gitsin İtalya'ya ne ... yiyorsa orada yesin.![]()
Bu arada, ben konuyu yok saymadım bir şey yapmadım ama ana sayfamda gözükmüyor neden?@Alos sorun sadece sende değilmiş.
------
@/12.Adam "dondurma reis" demiş, @/slhttnmtl ve @/Alos da öyle devam etmişti.![]()
Bunlar mı iyi.İyi olan şeylere karşı senin alerjin var.![]()
Büyük rezillik İspanya ya rezil olduk
Kerem, Yusuf, Burak, Can... Bunlar iyi, ama sen sevmiyorsun garip.Bunlar mı iyi.Dur o zaman efsane bir şey geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 103115
Aahhh olamaz, tüm vücudum kızardı.![]()
İspanya, sayemizde daha kaliteli bir yer oldu.Büyük rezillik İspanya ya rezil olduk.
Senin iyi dediğin o adamlar hakkında fanları dışında yapılan yorumlar, imajları belli.Kerem, Yusuf, Burak, Can... Bunlar iyi, ama sen sevmiyorsun garip.Demet Akbağ tabi ki efsane.
![]()
Konuda kaç mesaj yazdıysak o kadar eksiliyor sanırım benden de 63 gitmiş o haldeBenden sadece 162 mesaj eksildi@Tolstoyevski
OK.Senin iyi dediğin o adamlar hakkında fanları dışında yapılan yorumlar, imajları belli.Allah'tan Demet Akbağ'a kötü demiyorsun.
![]()