Bakerken ilk hissettiğim boşluk...
Waow böyle fotoğraflar beni çok etkiliyor. Hayatı anlamsızlaştırıyor sanki...
@slhttnmtl @XanTier @EmreCan @Dosi @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica @12.Adam @Emre Ozansoy
Bakerken ilk hissettiğim boşluk...
@slhttnmtl @XanTier @EmreCan @Dosi @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica @12.Adam @Emre Ozansoy
Ben pek inanamadım 1 milyon ışık yılına gidemiyorlar doğru düzgün 150'den nasıl foto çektiler. Uzay bilimi anlayan dostlar lütfen aydınlatın.Bakerken ilk hissettiğim boşluk...
Buradaki sorguladığım tek şey 150 milyon ışık yılı uzaklıktaki bir yere nasıl gittikleri.
Bir üst mesaja baksana.Buradaki sorguladığım tek şey 150 milyon ışık yılı uzaklıktaki bir yere nasıl gittikleri.![]()
Kalplerimiz birmiş.Bir üst mesaja baksana.Aynısını sorguladım...
Maalesef.
@slhttnmtl @XanTier @EmreCan @Dosi @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica @12.Adam @Emre Ozansoy @BARON男爵 @seyfullXh
-sonsuz.
24 saat olmadan mutluluk seviyende oluşan dalgalanmaya bak
Bende şimdi Alemin Kıralı izliyorum A2'de. Onun yayını.Şimdi gördüm ATV nostalji de canlı yayına geçmiş YouTubeden şu an saat 13.24 itibariyle Alemin Kralı oynuyor şaşırdık mı hayır kanalına hangi dizileri yükledi ki nostalji adına yayınlasınlar😉
@Zeyno45 @Angelica @The_Erinch @Emre Ozansoy @Turkuazz @Doğan @slhttnmtl @serhatt @Dosi @seyfullXh
Nostalji derken onun gerisine gitmiyorlar zaten, ayrıca yine A2 gibi birkaç dizi arasında döner dururlar.Şimdi gördüm ATV nostalji de canlı yayına geçmiş YouTubeden şu an saat 13.24 itibariyle Alemin Kralı oynuyor şaşırdık mı hayır kanalına hangi dizileri yükledi ki nostalji adına yayınlasınlar😉
@Zeyno45 @Angelica @The_Erinch @Emre Ozansoy @Turkuazz @Doğan @slhttnmtl @serhatt @Dosi @seyfullXh
YouTube atv nostalji kanalı vardıNostalji derken onun gerisine gitmiyorlar zaten, ayrıca yine A2 gibi birkaç dizi arasında döner dururlar.
Tahmin de ettim hem TV den hem de youtubeden canlı yayın yapıyorlar😉Bende şimdi Alemin Kıralı izliyorum A2'de. Onun yayını.
Nostaji yayını değildir o canım ya A2 yayınını youtubeden canlı yayınlıyorlardır 😉Şimdi gördüm ATV nostalji de canlı yayına geçmiş YouTubeden şu an saat 13.24 itibariyle Alemin Kralı oynuyor şaşırdık mı hayır kanalına hangi dizileri yükledi ki nostalji adına yayınlasınlar😉
Ya Anlatamadım nostalji yayın yapıyorlar demedmn kanalın adı ATV nostalji adı nostalji sadece yükledikleri diziler bir kaç sene önceye ait dizilerNostaji yayını değildir o canım ya A2 yayınını youtubeden canlı yayınlıyorlardır 😉
Hımm aslında baya güzel nostaji dizilerini yüklemiş site yaa gördüklerim arasında en yeni dizi Şahin Tepesi olmuşYa Anlatamadım nostalji yayın yapıyorlar demedmn kanalın adı ATV nostalji adı nostalji sadece yükledikleri diziler bir kaç sene önceye ait diziler
Şimdi gördüm ATV nostalji de canlı yayına geçmiş YouTubeden şu an saat 13.24 itibariyle Alemin Kralı oynuyor şaşırdık mı hayır kanalına hangi dizileri yükledi ki nostalji adına yayınlasınlar😉
Onca eski dizisi varken bıkmadı Alemin Kralı ve Selena yayınlamaktan. Madem yayınlamayacaksın ne diye açtın.Şimdi gördüm ATV nostalji de canlı yayına geçmiş YouTubeden şu an saat 13.24 itibariyle Alemin Kralı oynuyor şaşırdık mı hayır kanalına hangi dizileri yükledi ki nostalji adına yayınlasınlar😉
A2 canlı yayını sanırım orada yayınlanan diziler yayınlanıyor öyle görünüyorAtv demi açmış bak sen tv de yayınlamayacakta ordamı yayınlayacak
Bir bilsem o kadar da heves etmiş sevinmiştik ama fos çıktı 😉 millet de de var kabahat izlemezlerse kanal da yayınlamaz ama izleniyor anlaşılan ben sürekli aynı diziyi izleyip duramam ya😉Onca eski dizisi varken bıkmadı Alemin Kralı ve Selena yayınlamaktan. Madem yayınlamayacaksın ne diye açtın.
İlk defa gelmiş gibi sanki başına@Tolstoyevski durduk yere diss yedim.Hayırdır?