Emre Ozansoy
Moderatör
Hangi gerçekleri?Gerçekleri de görünce, neyse au-revoir.
Hangi gerçekleri?Gerçekleri de görünce, neyse au-revoir.
Susmak bilmedik, ama ben gidince kimse konuşmamış.
Benim senin fanı olduğun adamlar hakkında söylediğim gerçekler.Hangi gerçekleri?
Ben kimsenin fanı değilim, sevdiğim ve desteklediğim kişileri de ölümüne savunmam.Benim senin fanı olduğun adamlar hakkında söylediğim gerçekler.
İzlemediğim diziye harika diye ben demiştim dimi.Ben kimsenin fanı değilim, sevdiğim ve desteklediğim kişileri de ölümüne savunmam.Objektif olarak değerlendirdim, sen kabul etmedin.
E ve H kim? 😱İzlemediğim diziye harika diye ben demiştim dimi.Ben sevdiğim ve desteklediğim kişileri ölümüne savunurum ki haksızmış diyeceğim kişiyi sevip savunmam.Zaten isimlerini bsş harfi E ve H olan kişilerin ne kadar doğru konuştuğunu cümle alem biliyor, K*r*m fanları bile.
Susmak bilmedik, ama ben gidince kimse konuşmamış.
@/12.Adam "dondurma reis" demiş, @/slhttnmtl ve @/Alos da öyle devam etmişti.Barışa çok salladılarmı emre
Nasıl gözükmüyor bende gözüküyorBu arada, ben konuyu yok saymadım bir şey yapmadım ama ana sayfamda gözükmüyor neden?@Alos sorun sadece sende değilmiş.
------
@/12.Adam "dondurma reis" demiş, @/slhttnmtl ve @/Alos da öyle devam etmişti.
Bende gözükmüyor. Bildirimlerden geliyorum konuya.Nasıl gözükmüyor bende gözüküyor
Sorunun tek ben de olmamasına sevindimBu arada, ben konuyu yok saymadım bir şey yapmadım ama ana sayfamda gözükmüyor neden?@Alos sorun sadece sende değilmiş.
------
@/12.Adam "dondurma reis" demiş, @/slhttnmtl ve @/Alos da öyle devam etmişti.
Survivor'da geçen gereksiz bir muhabbet.Sorunun tek ben de olmamasına sevindim
Dondurma ne alaka ama onu çözemedim
Ben de de gözükmüyorNasıl gözükmüyor bende gözüküyor
Ben de öyle yapıyorumBende gözükmüyor. Bildirimlerden geliyorum konuya.
Hee sağolSurvivor'da geçen gereksiz bir muhabbet.
Öyle olmuş.Forum oyunlarını yok saymış olabilir misiniz? @Alos @Emre Ozansoy
Ben yok saydımForum oyunlarını yok saymış olabilir misiniz? @Alos @Emre Ozansoy
cCc'nin sütlacını kıskanıp dondurmaya mı çevirdi yoksa.Survivor'da geçen gereksiz bir muhabbet.
Survivor'ı izlememiştin sanırım, olaylara pek hakimsin.cCc'nin sütlacını kıskanıp dondurmaya mı çevirdi yoksa.Bu heriften tam beklenilecek hareket.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?