Herkes senin gibi mi millet edepliKız ben niye kendimle karıştırmıycakmışım ki
Herkes senin gibi mi millet edepliKız ben niye kendimle karıştırmıycakmışım ki
Benim ne edepsizliğimi gördün beHerkes senin gibi mi millet edepli
Mahallenin evli adamlarını ayartıyorum diyordunBenim ne edepsizliğimi gördün be
bunun nesi edepsizlik bekarım gencim güzelimMahallenin evli adamlarını ayartıyorum diyordun
Oldu olacak sana madalya taksın mahallenin muhtarıbunun nesi edepsizlik bekarım gencim güzelim
aaa iyi dedin kız hatta muhtar adayı oliyim benOldu olacak sana madalya taksın mahallenin muhtarı
Çok oldu bırakalı, bir daha onca bölümü izleyemem.@Çiğdem- başlayacak bence sen de başla. Bu kaliteden mahrum kalma.
Bak o da soğumuş diziden.İlk 2 sezon çok iyiydi ben 3.sezonda ışık şehri yüzünden biraz sıkılmıştım diziden
Siyah başkan ve Mupmmydi ismi neydi ışık şehrine gidiyorlar o sezonda soğumuştum biraz diziden 3.sezon sanırım
Hhaha Aaa benim yabancı dizide isim yazılarım ayrı bir olaydır genelde tarif ederim zaten gözlüklü adam şişman kadın gibiÇok oldu bırakalı, bir daha onca bölümü izleyemem.
Bak o da soğumuş diziden.@mrt-06
Mupmmy ne ya?Murpy. Ben bırakmama rağmen hatırlıyorum.
Konuyu açanı bile görmedim
Konuyu açanı bile görmedimEfsane dediğim diziler çöküşte, kanalda izleyecek dizim kalmayacak yakında hevesim kaçtiği için yazmadım
SPN ve Flash dedim tabiki
@bazinga bile Supernatural demiş dizimizin büyüklüğü
Dizimiz hala en çok izlenen. Yıllara meydan okuyor. Demeseydi tbbt'si biterdi
Cw i kötüleyip duruyordu daDizimiz hala en çok izlenen. Yıllara meydan okuyor. Demeseydi tbbt'si biterdi
Gerçi ABD dizilerinin genelinde sıkıntı varCw i kötüleyip duruyordu da
Yeni diziler biraz sıkıntılı olsada yapmış olduğumuz diziler ortada kendi alanında en iyi kanal CW
Amerikan dizilerinde sıkıntı olduğu ortada destere sen ben diğer ülkelere yöneldik işte İspanya sonra Kore öyle oyalandık bu sezonGerçi ABD dizilerinin genelinde sıkıntı varBu sezon hiç bi hit dizi çıkaramadılarNetflix dizilerini saymıyorum
Bu yeni admin eski admin @ozan gibi Cw düşmanı değil yeni admn @bazinga Cw fanı çıktı ayoll@bazinga'nın o tercihine ben de şaşırdım.
Yeni adminiz 2 günde pokemon bitiriyor SPN çılgını kaç günde bitirir merak konusuBu yeni admin eski admin @ozan gibi Cw düşmanı değil yeni admn @bazinga Cw fanı çıktı ayoll
Supernatural birlitke izler yorumlarsınız Ramazanda@Forumdash
Pokemon nerden çıktı ayollYeni adminiz 2 günde pokemon bitiriyor SPN çılgını kaç günde bitirir merak konusu@mrt-06
Durum güncellemesinde yazmişPokemon nerden çıktı ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?