Sizce Muhteşem Yüzyıl Efsane Oldu Mu ?

Elem kederi bir tarafa bırakırsak olduğunu söyleyebilirim.

Bu konuya reyting tarafından değil de diğer taraftan bakarsak efsane olup olmadığı ile ilgili pek çok tartışma çıkar. Ama efsane olan dizinin finali uzun süre konuşulur gazetelerin manşetlerine çıkar. MY'de bunu göremediğimize göre efsane olmamıştır diyorum.

bu dizi her hafta en çok haber olan dizi (139 da 137) haber sayısının artmaması normal

bu dizi her hafta en çok haber olan dizi (139 da 137) haber sayısının artmaması normal
Evet doğru Çarşamba günü tüm gazetelerin TV sayfasında "Bugün ne var?" köşelerinde haber oluyordu onun dışında hiç görmedim

25 Haziran 2010 tarihli gazete manşetlerine bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. MY hiçbir zaman böyle bir etki uyandıramadı. Hatta hatırladığım kadarıyla bir gazete manşetten vermişti ama bulamadım.

doğan medya grubu kendi partisini haber yapmış bu mu yani büyük etki
şimdi vadi final yapsa sabah manşete taşır
küçük ağa yapsa hürriyet taşır
starın böyle güçlü günlük gazetesi olsa o da taşırdı

Aşk-ı Memnu'daki etkiyi göremedim Muhteşem Yüzyıl'da.İkisinide izlemedim ikisinide sevmem.Objektif yorum yapıyorum.Sanki daha etkili olmuştu final Aşk-ı Memnu'nun.(kişisel)

Aşk-ı Memnu'daki etkiyi göremedim Muhteşem Yüzyıl'da.İkisinide izlemedim ikisinide sevmem.Objektif yorum yapıyorum.Sanki daha etkili olmuştu final Aşk-ı Memnu'nun.(kişisel)
bence de bir o kadar etki yaratmadı
aşk ı memnu en önemli karakterinin ölümünü son bölüme sakladı my de en sevilenler hürrem-pargalı (4.sezon mustafa) finalden önce birer birer gittiler
beni bile çok heyecanlandırmadı sülümanın ölümü

Bir cümle yazdım sen destan yazmışsın cevap olarak 😳

Normalde kısa kestim sonda da yazdım kısaca diye normalde çok şey var aklımda 1 savaşta 500 bin harcandı.Figüranlar katılan insanlar ki kaç bin kişi katıldı ooo daha sürüyle var

Avatarına baktım da Gökhan ve merve favorimdi şimdi gökhanı destekliyorum millet görür heralde düzgün adamla saçma saçma hareketler yapan adamın farkını

İnş bizde öyle ümit ediyoruz akşamı bekliyoruz heycanlı hüsran yaşamayız umarım

Evet ne olmuş?
@mrt-06 acıklı şeyler olmuş.

Elem kederi bir tarafa bırakırsak olduğunu söyleyebilirim.

@xemrexxx bak elem keder şov olucak diyodun ama tam tersine konumda elem kederi bırakıyor. @Bully

başkaları patlattı elemi kederi
Onlar vadi dışı her oluşuma elem keder sunma ülküsündeler. Boşver.