Sizce Muhteşem Yüzyıl Efsane Oldu Mu ?

Bir Karadayı olamaz ama efsane oldu tabi hakkını yemiyelim :D
Karadayı daha 2.sezon finalinde düşüşlere başladı 8 aldı bakalım 3.sezonunda neler yapacak.
Muhteşem Yüzyıl 2.sezon finalinde 10 üstü alıyordu bence karagül my olamaz:)

Muhteşem Yüzyıl tabiki de efsane oldu.Efsane olmasının nedenleri de şunlar:
1.Oyuncu kadrosu güçlü bir şekilde başladı.
2.Her sezon diziye önemli isimleri aldı ki bazı yapımcılar dizi tuttu tamam para harcamayalım derdindeler ama Timur Savcı her seferinde daha iyi şeyler yapalım derdindeydi.
3.Kostüm ve takılarıyla türk halkı ve dünyadaki herkesin ilgi odağı oldu.
4.Dünyada en çok izlenen Türk dizisi olma ünvanını sürdürdü.(İzzet Pinto 100 ülkeye satılacağını söyledi röportajında:))
5.Şu ana kadar hiçbir dizinin yapamadığını Muhteşem Yüzyıl yaptı ve kanalına muhteşem reklam gelirleri kazandırdı...Fianlinde 3 milyon 900 binlik bir reklam:DDuyunca bile kanalların beyni sulanıyor:D
6.Yardımcı oyuncuları bile o kadar güzel rol yaptılar ki insanlar onları hiç yadırgamadı onları başrol gibi gördü.Nigar Kalfa,Şehzade Cihangir,Şah Sultan,Fatma Sultan gibi daha birçok karakter:)
7.Süleymanın,Valide Sultanın,Hatice Sultanın,Mahidevranın ve İbrahimin gençliklerini yapımcı çok titizlikle seçmiş ana oyunculara çok benzer oyuncular seçilmiş.
Yani kısaca diyeceğim Muhteşem Yüzyıl herşeyiyle Mükemmel bir diziydi.Bir daha böyle bir dizi zor gelir.:T

Son düzenleme:
dizi sürekli bir medya pohpohlaması ile ilerledi ve buna rağmen senaryosu ile sürekli düşüş yaşadı
reytinglere bakarsak her yıl düştü.Bu düşüşü sürekli yaptığı oyuncu transferlerine rağmen durduramadı hiçbi zaman

hiç izlemedim yani oturup bi 5 dakka bile izlemişliğim yoktur zaplarken bile açıp bakmadığım bir dizi

tabi ki efsane olmamıştır.Efsane sözünü basitleştirdik iyice her önüne gelen efsane olamaz

dizi sürekli bir medya pohpohlaması ile ilerledi ve buna rağmen senaryosu ile sürekli düşüş yaşadı
reytinglere bakarsak her yıl düştü.Bu düşüşü sürekli yaptığı oyuncu transferlerine rağmen durduramadı hiçbi zaman

hiç izlemedim yani oturup bi 5 dakka bile izlemişliğim yoktur zaplarken bile açıp bakmadığım bir dizi

tabi ki efsane olmamıştır.Efsane sözünü basitleştirdik iyice her önüne gelen efsane olamaz
aynen kendi gününde tek bir diziye geçilmeyiş
dünyada 300+ milyonla en çok izlenen türk dizi oluşu
medyada en çok haber yapılan dizi oluşu
twitterda en çok tweet attıran dizi oluşu
en çok ödül alan dizi oluşu (kendi zamanında,fanfino anketsiz ödüllerde)

gerçekten efsane değilmiş haklısın :)

aynen kendi gününde tek bir diziye geçilmeyiş
dünyada 300+ milyonla en çok izlenen türk dizi oluşu
medyada en çok haber yapılan dizi oluşu
twitterda en çok tweet attıran dizi oluşu
en çok ödül alan dizi oluşu (kendi zamanında,fanfino anketsiz ödüllerde)

gerçekten efsane değilmiş haklısın :)
efsane antin kuntin ülkelerde izlenmekle yandaş ödüller almakla ve yandaş medyanın her haltı haber yapmasıyla olsaydı ooo :D öyle bişey yok
twitter falan demişsin dizi en az twit alan dizilerden geç onu bi kere :D
hanımın çiftliği de geçilmemişti hatırlayan var mı şimdi yok önemli olan genelde ne yaptığındır 8 reytingle kendi gününde 1.olmak bi anlam ifade etmez :D

ayrıca @*YıldırıM* sen reklam geliri görmemişsin kardeş o dediğin rakamlar hiçbişey bazı efsaneler için :D

Son düzenleme:
efsane antin kuntin ülkelerde izlenmekle yandaş ödüller almakla ve yandaş medyanın her haltı haber yapmasıyla olsaydı ooo :D öyle bişey yok
twitter falan demişsin dizi en az twit alan dizilerden geç onu bi kere :D
hanımın çiftliği de geçilmemişti hatırlayan var mı şimdi yok önemli olan genelde ne yaptığındır 8 reytingle kendi gününde 1.olmak bi anlam ifade etmez :D

ayrıca *YıldırıM* sen reklam geliri görmemişsin kardeş o dediğin rakamlar hiçbişey bazı efsaneler için :D
antin kuntin ülkeler italya,çin,abd,rusya hmm okey :) ayrıca starın bağlı odluğu grubun günlük gazetesi bile yok nerede yandaş medyası :F twitter verilerine aç bir oku 2013 te en çok tweet pargalı öldüğü zaman atıldı @yakup09 bunu kastediyorum işte konuyla ilgili bilgisi olmayan kişiler dizi hakkında atıp tutuyor :) ayrıca sen izlemediğin her dizi için aynısını diyorsun merak etme hanımın çiftliğini de unutmayan çok 3 reytinglik behzat ç. yi de:)

antin kuntin ülkeler italya,çin,abd,rusya hmm okey :) ayrıca starın bağlı odluğu grubun günlük gazetesi bile yok nerede yandaş medyası :F twitter verilerine aç bir oku 2013 te en çok tweet pargalı öldüğü zaman atıldı @yakup09 bunu kastediyorum işte konuyla ilgili bilgisi olmayan kişiler dizi hakkında atıp tutuyor :) ayrıca sen izlemediğin her dizi için aynısını diyorsun merak etme hanımın çiftliğini de unutmayan çok 3 reytinglik behzat ç. yi de:)
dün kim milyoner olmak isterde bu kitapların yazarı hangisidir dendi orhan kemal in kitaplarından şıklarda hanımın çiftliği de vardı çocuk o soruda çekildi düşün diziyi en ufak şekilde bile bilmiyor kendi gününde geçilmemişti ya :kiki:
medcezire 1 bölümde gelen twitler my nin tüm sezonuna gelmiyor hikayeleri geçelim :D
yoo her diziye demiyorum ben efsaneler çok :)
yandaş yayın organı çok merak etme sen yandaş ödül törenleri de epey yok koskoca doğuş grubundan bahsediyoruz :D

ama demokrasi, çoğunluk ? :(:bhr:

dün kim milyoner olmak isterde bu kitapların yazarı hangisidir dendi orhan kemal in kitaplarından şıklarda hanımın çiftliği de vardı çocuk o soruda çekildi düşün diziyi en ufak şekilde bile bilmiyor kendi gününde geçilmemişti ya :kiki:
medcezire 1 bölümde gelen twitler my nin tüm sezonuna gelmiyor hikayeleri geçelim :D
yoo her diziye demiyorum ben efsaneler çok :)
yandaş yayın organı çok merak etme sen yandaş ödül törenleri de epey yok koskoca doğuş grubundan bahsediyoruz :D
yav he he :F my hakkıyla ödülleri topladı öyle birkaç kişinin demsiyle de yandaş olunmuyor yandaş olsa altın kelebek 41.yılına girmezdi öteki prestjli ödüller de
ayrıca my twitter durumunu bilmediğini açıkça belli ediyorsun .x tartışmaya gerek yok tüm verilerle zirveye oturarak efsaneliğini kanıtlamıştır birkaç kişinin yorumu bunu değiştirmeye yetmez.

ama demokrasi, çoğunluk ? :(:bhr:
pkk da bişiler istiyoro nların da dediğini yapalım demokrasi diye :X

yav he he :F my hakkıyla ödülleri topladı öyle birkaç kişinin demsiyle de yandaş olunmuyor yandaş olsa altın kelebek 41.yılına girmezdi öteki prestjli ödüller de
ayrıca my twitter durumunu bilmediğini açıkça belli ediyorsun .x tartışmaya gerek yok tüm verilerle zirveye oturarak efsaneliğini kanıtlamıştır birkaç kişinin yorumu bunu değiştirmeye yetmez.

pkk ayrılıkçı bi kuruluş. anayasanın MADDE 5.– "Devletin temel amaç ve görevleri, Türk Milletinin bağımsızlığını ve bütünlüğünü, ülkenin bölünmezliğini, Cumhuriyeti ve demokrasiyi korumaktır" yani ikisi aynı şey değil. :)

pkk ayrılıkçı bi kuruluş. anayasanın MADDE 5.– "Devletin temel amaç ve görevleri, Türk Milletinin bağımsızlığını ve bütünlüğünü, ülkenin bölünmezliğini, Cumhuriyeti ve demokrasiyi korumaktır" yani ikisi aynı şey değil. :)
ikisinin kabul edilebilirliği aynı :X

bak hikayeleri geçelim bazılarını kandırabilirsin bu şekilde ama ben yemem :D twitter durumuymuş :d vadi ben bitti demeden bitmez dedi 250.000 twit atıldı bir etiketten neden bahsediyon sen :D
tüm veriler :kiki: komik iddaalar devam ediyor :D
yandaş ödül törenlerini yapanlar var oldukça yandaş törenleri de olur bunda garip bi durum yok
bence de tartışmaya gerek yok her yıl düşen grafiğiyle efsane olamamıştır geçmiş olsun :D

bak hikayeleri geçelim bazılarını kandırabilirsin bu şekilde ama ben yemem :D twitter durumuymuş :D vadi ben bitti demeden bitmez dedi 250.000 twit atıldı bir etiketten neden bahsediyon sen :D
tüm veriler :kiki: komik iddaalar devam ediyor :D
yandaş ödül törenlerini yapanlar var oldukça yandaş törenleri de olur bunda garip bi durum yok
bence de tartışmaya gerek yok her yıl düşen grafiğiyle efsane olamamıştır geçmiş olsun :D
en azından rakiplere geçilmedi :A neyse tartışmaya kapalı bir konu zaten bu en azından diziyi izlemeyenlerle :A glu glu :F