Karadayı daha 2.sezon finalinde düşüşlere başladı 8 aldı bakalım 3.sezonunda neler yapacak.Bir Karadayı olamaz ama efsane oldu tabi hakkını yemiyelim![]()
aynen kendi gününde tek bir diziye geçilmeyişdizi sürekli bir medya pohpohlaması ile ilerledi ve buna rağmen senaryosu ile sürekli düşüş yaşadı
reytinglere bakarsak her yıl düştü.Bu düşüşü sürekli yaptığı oyuncu transferlerine rağmen durduramadı hiçbi zaman
hiç izlemedim yani oturup bi 5 dakka bile izlemişliğim yoktur zaplarken bile açıp bakmadığım bir dizi
tabi ki efsane olmamıştır.Efsane sözünü basitleştirdik iyice her önüne gelen efsane olamaz
efsane antin kuntin ülkelerde izlenmekle yandaş ödüller almakla ve yandaş medyanın her haltı haber yapmasıyla olsaydı oooaynen kendi gününde tek bir diziye geçilmeyiş
dünyada 300+ milyonla en çok izlenen türk dizi oluşu
medyada en çok haber yapılan dizi oluşu
twitterda en çok tweet attıran dizi oluşu
en çok ödül alan dizi oluşu (kendi zamanında,fanfino anketsiz ödüllerde)
gerçekten efsane değilmiş haklısın![]()
antin kuntin ülkeler italya,çin,abd,rusya hmm okeyefsane antin kuntin ülkelerde izlenmekle yandaş ödüller almakla ve yandaş medyanın her haltı haber yapmasıyla olsaydı oooöyle bişey yok
twitter falan demişsin dizi en az twit alan dizilerden geç onu bi kere
hanımın çiftliği de geçilmemişti hatırlayan var mı şimdi yok önemli olan genelde ne yaptığındır 8 reytingle kendi gününde 1.olmak bi anlam ifade etmez
ayrıca *YıldırıM* sen reklam geliri görmemişsin kardeş o dediğin rakamlar hiçbişey bazı efsaneler için![]()
dün kim milyoner olmak isterde bu kitapların yazarı hangisidir dendi orhan kemal in kitaplarından şıklarda hanımın çiftliği de vardı çocuk o soruda çekildi düşün diziyi en ufak şekilde bile bilmiyor kendi gününde geçilmemişti yaantin kuntin ülkeler italya,çin,abd,rusya hmm okeyayrıca starın bağlı odluğu grubun günlük gazetesi bile yok nerede yandaş medyası
twitter verilerine aç bir oku 2013 te en çok tweet pargalı öldüğü zaman atıldı @yakup09 bunu kastediyorum işte konuyla ilgili bilgisi olmayan kişiler dizi hakkında atıp tutuyor
ayrıca sen izlemediğin her dizi için aynısını diyorsun merak etme hanımın çiftliğini de unutmayan çok 3 reytinglik behzat ç. yi de
![]()
ama demokrasi, çoğunluk ?antin kuntin ülkeler italya,çin,abd,rusya hmm okeyayrıca starın bağlı odluğu grubun günlük gazetesi bile yok nerede yandaş medyası
twitter verilerine aç bir oku 2013 te en çok tweet pargalı öldüğü zaman atıldı @yakup09 bunu kastediyorum işte konuyla ilgili bilgisi olmayan kişiler dizi hakkında atıp tutuyor
ayrıca sen izlemediğin her dizi için aynısını diyorsun merak etme hanımın çiftliğini de unutmayan çok 3 reytinglik behzat ç. yi de
![]()
yav he hedün kim milyoner olmak isterde bu kitapların yazarı hangisidir dendi orhan kemal in kitaplarından şıklarda hanımın çiftliği de vardı çocuk o soruda çekildi düşün diziyi en ufak şekilde bile bilmiyor kendi gününde geçilmemişti ya
medcezire 1 bölümde gelen twitler my nin tüm sezonuna gelmiyor hikayeleri geçelim
yoo her diziye demiyorum ben efsaneler çok
yandaş yayın organı çok merak etme sen yandaş ödül törenleri de epey yok koskoca doğuş grubundan bahsediyoruz![]()
pkk da bişiler istiyoro nların da dediğini yapalım demokrasi diyeama demokrasi, çoğunluk ?![]()
pkk ayrılıkçı bi kuruluş. anayasanın MADDE 5.– "Devletin temel amaç ve görevleri, Türk Milletinin bağımsızlığını ve bütünlüğünü, ülkenin bölünmezliğini, Cumhuriyeti ve demokrasiyi korumaktır" yani ikisi aynı şey değil.yav he hemy hakkıyla ödülleri topladı öyle birkaç kişinin demsiyle de yandaş olunmuyor yandaş olsa altın kelebek 41.yılına girmezdi öteki prestjli ödüller de
ayrıca my twitter durumunu bilmediğini açıkça belli ediyorsun .x tartışmaya gerek yok tüm verilerle zirveye oturarak efsaneliğini kanıtlamıştır birkaç kişinin yorumu bunu değiştirmeye yetmez.
pkk da bişiler istiyoro nların da dediğini yapalım demokrasi diye![]()
ikisinin kabul edilebilirliği aynıpkk ayrılıkçı bi kuruluş. anayasanın MADDE 5.– "Devletin temel amaç ve görevleri, Türk Milletinin bağımsızlığını ve bütünlüğünü, ülkenin bölünmezliğini, Cumhuriyeti ve demokrasiyi korumaktır" yani ikisi aynı şey değil.![]()
bak hikayeleri geçelim bazılarını kandırabilirsin bu şekilde ama ben yememyav he hemy hakkıyla ödülleri topladı öyle birkaç kişinin demsiyle de yandaş olunmuyor yandaş olsa altın kelebek 41.yılına girmezdi öteki prestjli ödüller de
ayrıca my twitter durumunu bilmediğini açıkça belli ediyorsun .x tartışmaya gerek yok tüm verilerle zirveye oturarak efsaneliğini kanıtlamıştır birkaç kişinin yorumu bunu değiştirmeye yetmez.
pkk da bişiler istiyoro nların da dediğini yapalım demokrasi diye![]()
en azından rakiplere geçilmedibak hikayeleri geçelim bazılarını kandırabilirsin bu şekilde ama ben yememtwitter durumuymuş
vadi ben bitti demeden bitmez dedi 250.000 twit atıldı bir etiketten neden bahsediyon sen
tüm verilerkomik iddaalar devam ediyor
yandaş ödül törenlerini yapanlar var oldukça yandaş törenleri de olur bunda garip bi durum yok
bence de tartışmaya gerek yok her yıl düşen grafiğiyle efsane olamamıştır geçmiş olsun![]()
benim konum forumu'un bir kısmını kendime dair imha etmek değil. sadece görüş alıyorum, bi dayatma ve güç kullanmıyorum.ikisinin kabul edilebilirliği aynı![]()
dayatma ve gücü sadece yönetim uygular forumda zaten anti my ciler dayatma yapamaz diziyi bilmedikleri içinbenim konum forumu'un bir kısmını kendime dair imha etmek değil. sadece görüş alıyorum, bi dayatma ve güç kullanmıyorum.![]()
yapmak isteyen de yok zaten.dayatma ve gücü sadece yönetim uygular forumda zaten anti my ciler dayatma yapamaz diziyi bilmedikleri için![]()
ortada bir itham yok gerçek varyapmak isteyen de yok zaten.hem yapamıyorsakta böyle bi itaamlada karşı karşıya gelmemeliyiz.
![]()
ben kötü demedim, benim konum neden düzene karşı çıkan oluyor ?ortada bir itham yok gerçek varakıllara gelebilecek her alanda lider olan bir diziye kötü demek düzzene karşı çıkmaktır
![]()
konun mu dedik anti my ciler diyorum benben kötü demedim, benim konum neden düzene karşı çıkan oluyor ?![]()
en azından bu konunun içinde aynı fikirde değilim onlarlakonun mu dedik anti my ciler diyorum ben![]()