Sizce Muhteşem Yüzyıl Efsane Oldu Mu ?

bu konuyu @xemrexxx bilir onun yanında bize laf söylemek olmaz ben son 3 bölümünü seyrettim ve çok etkilendim gerçekten çok etkileyiciydi

Efsane ile Sıradan dizi arasında çizgide kaldı bence .

oyunculuk ve senaryo her dizi için ilk 2 kriterim :X vadi bunlarda sınıfta kalıyor bende :X
Muhteşem Yüzyılın oyunculukları cidden çok iyidi .Halit Ergeç olsun Okan Yalabık olsun Meryem Üzerli olsun insanı izlettiriyordu yalan yok ilk sezonları sıkı takipçisidim ama senaryoyu bozdular son sezonda Mustafa öldüğü bölüm ve Hürremin öldüğü bölümden son bölüme kadar baktım Aras Bulut oyunculuğunu döktürdü ondan sonra Halit Ergeç çok büyük oyuncu olduğunu gösterdi.Gelelim konuya ama efsane olmadı bu dizi bu dönemde hatırlanacak belki 2-3 sene sonra ama 10 sene sonra kimse demiyecek bir zaman Hayat Bilgisi vardı tarzında kimse hatırlamıyacak.Vadinin oyunculuğuna gelirsek son sezon oyuncuları gerçektende sınıfta kaldı sokaktan toplama oyuncuları oynattılar bunu ben söylüyorum bir vadici olarak.

Son düzenleme:
@xemrexxx demokratik çoğulculuk ilk defa bu kadar istenmemiş ve nefret edilesi olmuştu dimi ? :A

Konu MY olduğu için dışına çıkmak istemiyorum ama bu diziyi neden bu kadar anlamsızca küçümsüyorsunuz anlamıyorum.
klişeler klişesi yandaş senaryo, emek harcanmayan bi yapım ve 0 oyunculuk.

Efsane ile Sıradan dizi arasında çizgide kaldı bence .

Muhteşem Yüzyılın oyunculukları cidden çok iyidi .Halit Ergeç olsun Okan Yalabık olsun Meryem Üzerli olsun insanı izlettiriyordu yalan yok ilk sezonları sıkı takipçisidim ama senaryoyu bozdular son sezonda Mustafa öldüğü bölüm ve Hürremin öldüğü bölümden son bölüme kadar baktım Aras Bulut oyunculuğunu döktürdü ondan sonra Halit Ergeç çok büyük oyuncu olduğunu gösterdi.Gelelim konuya ama efsane olmadı bu dizi bu dönemde hatırlanacak belki 2-3 sene sonra ama 10 sene sonra kimse demiyecek bir zaman Hayat Bilgisi vardı tarzında kimse hatırlamıyacak.Vadinin oyunculuğuna gelirsek son sezon oyuncuları gerçektende sınıfta kaldı sokaktan toplama oyuncuları oynattılar bunu ben söylüyorum bir vadici olarak.
sanmıyorum unutulacağını :X

Aga kendi dizileri 2.sezondan itibaren düşüyor ya ondan öyle diyorlar yoksa şimdi bile izliyorlardır :D

Oyunculuk ve senaryo deyince akla gelen ilk dizi KURTLAR VADİSİ dir.My olacak değil ya :kiki:
muhattabım değilsin :)

neden acaba:A

Ben toplasan toplamda 1 saat bile izlemedim ama tabikide Türk Dizileri arasinda efsaneler arasina girdi. Hatta ilk 5 yapsan ilk 5 de bile olur benim icin.

Söyle birsey var Almanya da bile Sirp ve Yunanlar bu Diziyi konusuyor.