oyunculuk ve senaryo her dizi için ilk 2 kriterimKonu MY olduğu için dışına çıkmak istemiyorum ama bu diziyi neden bu kadar anlamsızca küçümsüyorsunuz anlamıyorum.
oyunculuk ve senaryo her dizi için ilk 2 kriterimKonu MY olduğu için dışına çıkmak istemiyorum ama bu diziyi neden bu kadar anlamsızca küçümsüyorsunuz anlamıyorum.
Oyunculuk ve senaryo deyince akla gelen ilk dizi KURTLAR VADİSİ dir.My olacak değil yaoyunculuk ve senaryo her dizi için ilk 2 kriterimvadi bunlarda sınıfta kalıyor bende
![]()
Muhteşem Yüzyılın oyunculukları cidden çok iyidi .Halit Ergeç olsun Okan Yalabık olsun Meryem Üzerli olsun insanı izlettiriyordu yalan yok ilk sezonları sıkı takipçisidim ama senaryoyu bozdular son sezonda Mustafa öldüğü bölüm ve Hürremin öldüğü bölümden son bölüme kadar baktım Aras Bulut oyunculuğunu döktürdü ondan sonra Halit Ergeç çok büyük oyuncu olduğunu gösterdi.Gelelim konuya ama efsane olmadı bu dizi bu dönemde hatırlanacak belki 2-3 sene sonra ama 10 sene sonra kimse demiyecek bir zaman Hayat Bilgisi vardı tarzında kimse hatırlamıyacak.Vadinin oyunculuğuna gelirsek son sezon oyuncuları gerçektende sınıfta kaldı sokaktan toplama oyuncuları oynattılar bunu ben söylüyorum bir vadici olarak.oyunculuk ve senaryo her dizi için ilk 2 kriterimvadi bunlarda sınıfta kalıyor bende
![]()
klişeler klişesi yandaş senaryo, emek harcanmayan bi yapım ve 0 oyunculuk.Konu MY olduğu için dışına çıkmak istemiyorum ama bu diziyi neden bu kadar anlamsızca küçümsüyorsunuz anlamıyorum.
sanmıyorum unutulacağınıEfsane ile Sıradan dizi arasında çizgide kaldı bence .
Muhteşem Yüzyılın oyunculukları cidden çok iyidi .Halit Ergeç olsun Okan Yalabık olsun Meryem Üzerli olsun insanı izlettiriyordu yalan yok ilk sezonları sıkı takipçisidim ama senaryoyu bozdular son sezonda Mustafa öldüğü bölüm ve Hürremin öldüğü bölümden son bölüme kadar baktım Aras Bulut oyunculuğunu döktürdü ondan sonra Halit Ergeç çok büyük oyuncu olduğunu gösterdi.Gelelim konuya ama efsane olmadı bu dizi bu dönemde hatırlanacak belki 2-3 sene sonra ama 10 sene sonra kimse demiyecek bir zaman Hayat Bilgisi vardı tarzında kimse hatırlamıyacak.Vadinin oyunculuğuna gelirsek son sezon oyuncuları gerçektende sınıfta kaldı sokaktan toplama oyuncuları oynattılar bunu ben söylüyorum bir vadici olarak.
muhattabım değilsinAga kendi dizileri 2.sezondan itibaren düşüyor ya ondan öyle diyorlar yoksa şimdi bile izliyorlardır
Oyunculuk ve senaryo deyince akla gelen ilk dizi KURTLAR VADİSİ dir.My olacak değil ya![]()
neden acabaBir fikrim yok.![]()
Ok.sanmıyorum unutulacağını
muhattabım değilsin
neden acaba
bozduğu zaman bıraktımben bıraktığımdan beri de senaryosu yok vadinin güncel olayları işliyor sadece