daha çok anti my demeti olmuşöyle bir düşünce içinde olmadım.forumun her renginden bi demet yapıp konuda bütünleştirelim dedim, kötü mü ettim ?
![]()
daha çok anti my demeti olmuşöyle bir düşünce içinde olmadım.forumun her renginden bi demet yapıp konuda bütünleştirelim dedim, kötü mü ettim ?
![]()
kaç milyonu gezip, soruşturupta mı genel geçer sonuca ulaşmışlar?daha çok anti my demeti olmuşneyse yatutarsa doğru demiş resmi veriler varkene bunun tartışılması bile gereksiz
![]()
valla kaç türk dizisi 300+ milyon ilenmiş sevilmese bu ka izlenir mikaç milyonu gezip, soruşturupta mı genel geçer sonuca ulaşmışlar?cevap hayır olduğuna göre, herkesten güzel kokulu demeçler bekliyorum.
![]()
bir evde my açık diye tüm aile fertleri o diziye bayılıyor değil ya ?valla kaç türk dizisi 300+ milyon ilenmiş sevilmese bu ka izlenir mi![]()
işte sen genelde onları etiketlemişinbir evde my açık diye tüm aile fertleri o diziye bayılıyor değil ya ?odasına çekilip, my'ye saydıran bireyleri de yok saymamak gerek
![]()
pomply mesaj değil senin matematik hesabını yaptım)) kanun hayatinin yirmi yılını uykuda geçirdi. hurrmle tanışmadan geçen 20 yıl da gençlik dönemini çıkar. 8 yılda at üstünde 8 yılda hürrem öldükten sonraki hayatı. toplam 52 yıl huremsiz geçmiş kanuninin)))@pompy çevirir misin
saydırmıyorum estağfurullah elem kederi bu ka yoğun dizi için böyle soru sorulmaz bence![]()
hürrem hasodaya taşınmış ya o yıllarda uyurken de birlikteymişlerpomply mesaj değil senin matematik hesabını yaptım)) kanun hayatinin yirmi yılını uykuda geçirdi. hurrmle tanışmadan geçen 20 yıl da gençlik dönemini çıkar. 8 yılda at üstünde 8 yılda hürrem öldükten sonraki hayatı. toplam 52 yıl huremsiz geçmiş kanuninin)))
demokrat bi ülkede yaşıyoruz, çoğunluğu temsil etmek bizim işimiz.işte sen genelde onları etiketlemişin![]()
onlar azınlık genel tabloya bakıncademokrat bi ülkede yaşıyoruz, çoğunluğu temsil etmek bizim işimiz.![]()
sonuçta farkında değil ya insan uyurken o acıdan dedim)))hürrem hasodaya taşınmış ya o yıllarda uyurken de birlikteymişler![]()
çoğunluğun karşısında azınlığın haklarını korumak temel esastır demokrasilerde, bir ab ci olarak bu fikirde seninde olman gerekonlar azınlık genel tabloya bakınca![]()
ama senin konuda azınlık çoğunlukmuş gibi gözükecekçoğunluğun karşısında azınlığın haklarını korumak temel esastır demokrasilerde, bir ab ci olarak bu fikirde seninde olman gerek![]()
o zaman sizin haklarınızı koruruz ayıp ettin.ama senin konuda azınlık çoğunlukmuş gibi gözükecek![]()
@xemrexxx kvp ve my aynı yerde duracakmış ?Tabiiki oldu soru mu şimdi bu?
Ayrıca Hayat Bilgisi, Kurtlar Vadisi, Muhteşem Yüzyıl yeri bende hep ayrı olacaklar.![]()
ayrı bi yerde ama ayrı yerin aynı sınırları içindeayrı kalacak demiş aynı dememiş![]()
pompy ye senaryo üretmesinde yardımcı olsanaayrı bi yerde ama ayrı yerin aynı sınırları içinde![]()
siz daha ilgilisiniz onun senaryolarıyla ben almıyım, siz önden buyrun.pompy ye senaryo üretmesinde yardımcı olsana![]()