bu dizi her hafta en çok haber olan dizi (139 da 137) haber sayısının artmaması normalBu konuya reyting tarafından değil de diğer taraftan bakarsak efsane olup olmadığı ile ilgili pek çok tartışma çıkar. Ama efsane olan dizinin finali uzun süre konuşulur gazetelerin manşetlerine çıkar. MY'de bunu göremediğimize göre efsane olmamıştır diyorum.
Evet doğru Çarşamba günü tüm gazetelerin TV sayfasında "Bugün ne var?" köşelerinde haber oluyordu onun dışında hiç görmedimbu dizi her hafta en çok haber olan dizi (139 da 137) haber sayısının artmaması normal![]()
doğan medya grubu kendi partisini haber yapmış bu mu yani büyük etkiEvet doğru Çarşamba günü tüm gazetelerin TV sayfasında "Bugün ne var?" köşelerinde haber oluyordu onun dışında hiç görmedim
25 Haziran 2010 tarihli gazete manşetlerine bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. MY hiçbir zaman böyle bir etki uyandıramadı. Hatta hatırladığım kadarıyla bir gazete manşetten vermişti ama bulamadım.
![]()
bence de bir o kadar etki yaratmadıAşk-ı Memnu'daki etkiyi göremedim Muhteşem Yüzyıl'da.İkisinide izlemedim ikisinide sevmem.Objektif yorum yapıyorum.Sanki daha etkili olmuştu final Aşk-ı Memnu'nun.(kişisel)
Bir cümle yazdım sen destan yazmışsın cevap olarak 😳Karadayı daha 2.sezon finalinde düşüşlere başladı 8 aldı bakalım 3.sezonunda neler yapacak.
Muhteşem Yüzyıl 2.sezon finalinde 10 üstü alıyordu bence karagül my olamaz
Muhteşem Yüzyıl tabiki de efsane oldu.Efsane olmasının nedenleri de şunlar:
1.Oyuncu kadrosu güçlü bir şekilde başladı.
2.Her sezon diziye önemli isimleri aldı ki bazı yapımcılar dizi tuttu tamam para harcamayalım derdindeler ama Timur Savcı her seferinde daha iyi şeyler yapalım derdindeydi.
3.Kostüm ve takılarıyla türk halkı ve dünyadaki herkesin ilgi odağı oldu.
4.Dünyada en çok izlenen Türk dizisi olma ünvanını sürdürdü.(İzzet Pinto 100 ülkeye satılacağını söyledi röportajında)
5.Şu ana kadar hiçbir dizinin yapamadığını Muhteşem Yüzyıl yaptı ve kanalına muhteşem reklam gelirleri kazandırdı...Fianlinde 3 milyon 900 binlik bir reklamDuyunca bile kanalların beyni sulanıyor
6.Yardımcı oyuncuları bile o kadar güzel rol yaptılar ki insanlar onları hiç yadırgamadı onları başrol gibi gördü.Nigar Kalfa,Şehzade Cihangir,Şah Sultan,Fatma Sultan gibi daha birçok karakter
7.Süleymanın,Valide Sultanın,Hatice Sultanın,Mahidevranın ve İbrahimin gençliklerini yapımcı çok titizlikle seçmiş ana oyunculara çok benzer oyuncular seçilmiş.
Yani kısaca diyeceğim Muhteşem Yüzyıl herşeyiyle Mükemmel bir diziydi.Bir daha böyle bir dizi zor gelir.![]()
Normalde kısa kestim sonda da yazdım kısaca diye normalde çok şey var aklımda 1 savaşta 500 bin harcandı.Figüranlar katılan insanlar ki kaç bin kişi katıldı ooo daha sürüyle varBir cümle yazdım sen destan yazmışsın cevap olarak 😳
Avatarına baktım da Gökhan ve merve favorimdi şimdi gökhanı destekliyorum millet görür heralde düzgün adamla saçma saçma hareketler yapan adamın farkınıBir cümle yazdım sen destan yazmışsın cevap olarak 😳
İnş bizde öyle ümit ediyoruz akşamı bekliyoruz heycanlı hüsran yaşamayız umarımNormalde kısa kestim sonda da yazdım kısaca diye normalde çok şey var aklımda 1 savaşta 500 bin harcandı.Figüranlar katılan insanlar ki kaç bin kişi katıldı ooo daha sürüyle var
Avatarına baktım da Gökhan ve merve favorimdi şimdi gökhanı destekliyorum millet görür heralde düzgün adamla saçma saçma hareketler yapan adamın farkını![]()
Eğer bugün turabi 1.olursa ki allah korusun o zaman bir daha survivoru hayattaizlememİnş bizde öyle ümit ediyoruz akşamı bekliyoruz heycanlı hüsran yaşamayız umarım![]()
Bilmiyorum herşey olabilir valla bakalım ne olcak Gökhan sonuna kadar haketti şampiyonluğu bu arada burda survivor konuşmayalım M.y konusunda )Eğer bugün turabi 1.olursa ki allah korusun o zaman bir daha survivoru hayattaizlemem![]()
Konu MY olduğu için dışına çıkmak istemiyorum ama bu diziyi neden bu kadar anlamsızca küçümsüyorsunuz anlamıyorum.