Sizce Forumdaki En Yakışıklı 5 Erkek Kim?

Islanır o şimdi :A hiç gerek yok :A
:F Ben seni beğeniyorum. :A😳

Buluştuğumuzda yırtık kotla gelmem kuvvetle muhtemel hazırlıklı ol :A
@gözlemci'nin Instasına baktım grup fotolarınız var maşallah defileden çıkmış gibisiniz hepiniz ben yanınızda ezik kalırım. :A @MEnes

:FSen giyme zaten sana senin tarzına uymuyor senin tarzın daha güzel valla özellikle tişört sana çok yakışıyor maşallah renkleride güzel seçiyon
İşte giyinmeye çalışıyoruz ablam ama renk severim evet. :A

@gözlemci'nin Instasına baktım grup fotolarınız var maşallah defileden çıkmış gibisiniz hepiniz ben yanınızda ezik kalırım. :A @MEnes

Ben mangala bile şık giyinip giden adamım @MEnes ise eşofmanla gelmişti :A

:DSen çok güzel giyiniyosun ben beğeniyorum senin tarzını ya sen hep tişört pantolon tarzında giyin ama gömlekte yakışıyor sen @denizz19 gibi yaka bağır açma sende güzel durmaz:F

:DSen çok güzel giyiniyosun ben beğeniyorum senin tarzını ya sen hep tişört pantolon tarzında giyin ama gömlekte yakışıyor sen @denizz19 gibi yaka bağır açma sende güzel durmaz:F
Ben gömlek giyerim aslında okul zamanı neredeyse her gün gömlek giyorum. Arkadaşlar memur Can diyorlardı artık. :F Yazın tişört tercih ederim ve dediğin gibi. :D

Ben gömlek giyerim aslında okul zamanı neredeyse her gün gömlek giyorum. Arkadaşlar memur Can diyorlardı artık. :F Yazın tişört tercih ederim ve dediğin gibi. :D

:F:FMemur can mı süpermiş diyorum ya gömlekte çok yakışıyorda ben en çok tişörtlü halini seviyorum