Valla ona zayıflık denmez fitlik denir canım
yok be çok zayıfsın sen ya bu ara iyisin ama almışsın biraz kilo
Valla ona zayıflık denmez fitlik denir canım
O kadar değil
Taktı çiçekli gömleğe o gömleği benden isteyenler oldu haberin var mıo çicekli gömlekle altın zincir güzel dururdu ama
Taktı çiçekli gömleğe o gömleği benden isteyenler oldu haberin var mı
Bizim bir tanıdık abiyok alıştım gömleğe artık sana yakıştırmıştım bir sende beğeneceğim ama başka erkekte değil ayy kim istedi yaw
Yok be oluuuum. Hepimiz normal tipleriz öyle aramızda çok fazla biri yok. Halktan insanlarız.
Mangal ve ormanda rahat giyinmek varken kot giyinip neden rahatımdan edeyim kendimi. Dünyada kendimden rahat insan çok az biliyorum, o rahatımdan taviz vermem zordur.Ben mangala bile şık giyinip giden adamım @MEnes ise eşofmanla gelmişti
Aynen öyle. Eşofmanlı halimle bile gözlük de vardı tabi gözde, bunları bir karşılayışım var. @gözlemci diyor artist artist neyi bekliyorsun öyle falan. Dedim benim normal halim bu ek bir çaba göstermiyorum.O da öyle bir delikanlı demek ki. @MEnes
Ama o @gözlemci'nin profilinde gördüğüm pozlarınız fenaydı yani.Yok be oluuuum. Hepimiz normal tipleriz öyle aramızda çok fazla biri yok. Halktan insanlarız.
Mangal ve ormanda rahat giyinmek varken kot giyinip neden rahatımdan edeyim kendimi. Dünyada kendimden rahat insan çok az biliyorum, o rahatımdan taviz vermem zordur.
Aynen öyle. Eşofmanlı halimle bile gözlük de vardı tabi gözde, bunları bir karşılayışım var. @gözlemci diyor artist artist neyi bekliyorsun öyle falan. Dedim benim normal halim bu ek bir çaba göstermiyorum.
La eşofman rahatlıktır. Pikniğe nadir kot giyip giderim. Ama önemli olan kıyafet değil işte içindeki yaaaaniiii. O fotodaki pozlar içinse ne diyebilirim ki. Fena çıkmamış işte.Ama o @gözlemci'nin profilinde gördüğüm pozlarınız fenaydı yani.
Vay be eşofmanla bile yakıyorum diyorsun yani üstat.
Ormanda rahat giyinme fazla amanYok be oluuuum. Hepimiz normal tipleriz öyle aramızda çok fazla biri yok. Halktan insanlarız.
Mangal ve ormanda rahat giyinmek varken kot giyinip neden rahatımdan edeyim kendimi. Dünyada kendimden rahat insan çok az biliyorum, o rahatımdan taviz vermem zordur.
Aynen öyle. Eşofmanlı halimle bile gözlük de vardı tabi gözde, bunları bir karşılayışım var. @gözlemci diyor artist artist neyi bekliyorsun öyle falan. Dedim benim normal halim bu ek bir çaba göstermiyorum.
Pinkinte rahat giyinip, hoplar zıplar oyun oynarsın normalde. Kafa dağıtır rahatlarsın. Ama bizde öyle hazırlıksız gelindi ki sadece oturduk yani.Ormanda rahat giyinme fazla aman
Yine hoplardık aslındaPinkinte rahat giyinip, hoplar zıplar oyun oynarsın normalde. Kafa dağıtır rahatlarsın. Ama bizde öyle hazırlıksız gelindi ki sadece oturduk yani.
Ben hoplardım hazırlıklıydım. Herhangi bir sporu yapacak konumdaydım.Yine hoplardık aslında
Valla artık seni sadece o elli pozunla hatırlayacağım zaten, istersem bin tane fotonu göreyim aklıma o kazındı..La eşofman rahatlıktır. Pikniğe nadir kot giyip giderim. Ama önemli olan kıyafet değil işte içindeki yaaaaniiii. O fotodaki pozlar içinse ne diyebilirim ki. Fena çıkmamış işte.
Hopladığımız hangi sporu en çok seviyorsun @mrt-06Ben hoplardım hazırlıklıydım. Herhangi bir sporu yapacak konumdaydım.
O sanatsal fotoyu hatırlaman beni gururlandırır yiğidim. O fotoyu zaten ben de hiç unutmuyorum.Valla artık seni sadece o elli pozunla hatırlayacağım zaten, istersem bin tane fotonu göreyim aklıma o kazındı..
Ben spor ayırt etmem. Uygun çoğu sporu yaparım. Yetenekliyimdir de.Hopladığımız hangi sporu en çok seviyorsun @mrt-06
Senin gibi uyuşuk bir adam mı spor yapıyorO sanatsal fotoyu hatırlaman beni gururlandırır yiğidim. O fotoyu zaten ben de hiç unutmuyorum.
Ben spor ayırt etmem. Uygun çoğu sporu yaparım. Yetenekliyimdir de.
Futbol, basketbol, masa tenisi, voleybol. Daha liste uzar gider. Ben uyuşuk değilim la yerine göredir benim uyuşukluğum. Ve tabi ki keyfime göre.Senin gibi uyuşuk bir adam mı spor yapıyor
Göbek atışın da iyiydi iyi kıvırdın namıssızFutbol, basketbol, masa tenisi, voleybol. Daha liste uzar gider. Ben uyuşuk değilim la yerine göredir benim uyuşukluğum. Ve tabi ki keyfime göre.